T-MOBILE

Simpa korisnicima do četiri sata besplatnih razgovora

01.10.2009 u 11:54

Bionic
Reading

T-Mobile od 1. listopada svim Simpa korisnicima nudi novu pogodnost uz koju nadoplatom bona dobivaju ekstra minute za razgovore unutar T-Mobile mreže kao i ekstra megabajte za podatkovni promet

Tako će korisnici za svaki kupljeni bon od 50 kuna dobiti dodatnih pola sata razgovora uključenih u cijenu Simpa bona, za bon od 100 kuna sat i pol dodatnih razgovora, a za bon od 200 kuna čak četiri sata dodatnih razgovora. Nakon nadoplate, korisnici će dobiti SMS obavijest o količini dodijeljenih ekstra minuta razgovora koje mogu potrošiti unutar sedam dana, a neiskorišteni iznos se prilikom sljedeće nadoplate računa dodaje novim ekstra razgovorima.

Također, T-Mobile je i za korisnike Simpa Interneta pripremio dodatni besplatni promet prilikom surfanja. Tako će korisnici koji aktiviraju bon za Simpa Internet od 50, 100 ili 200 kuna dobiti dodatnih 30 MB, 90 MB ili 240 MB ekstra prometa. Ponuda ekstra razgovora i ekstra prometa vrijedi za sve Simpa bonove koji se nadoplate do 31. prosinca 2009. godine.

Kako bi i ostalim korisnicima omogućio što povoljnije razgovore te korištenje podatkovnog prometa, T-Mobile je i za njih u ponudu uveo dodatne tarife i promotivne pogodnosti.
Tako se od 5. listopada 2009. godine uvodi Tarifa po mom koja nema mjesečnu pretplatu za vrijeme cijelog trajanja ugovora, te će korisnici plaćati samo ono što potroše, a mjesečno će dobivati i 150 besplatnih minuta za razgovore unutar T-Mobile mreže tijekom vikenda. T-Mobile ponuda za poduzetnike, namijenjena obrtnicima i tvrtkama registriranim za turističku djelatnost, omogućuje popuste u trajanju od šest mjeseci za dvogodišnje ugovore tarifnih paketa Flex Team, Flex 150 i Flex 300.

U ponudi su i novosti unutar tarifnog modela Ured za van 5000, koji objedinjuje govorne i podatkovne usluge te u kojem do 20 pretplatničkih i tri Simpa broja zajedno dijele iznos mjesečnog paketa s troškovima svih usluga: razgovora i prijenosa podataka i poruka u Hrvatskoj, ali i u roamingu. Dodatna pogodnost za sve nove korisnike ovog tarifnog paketa je da neće plaćati mjesečnu naknadu do kraja 2010. godine, već isključivo ono što potroše.
Također, privatni, ali i poslovni korisnici koji ugovore novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca za Mobile Internet 500, neće plaćati mjesečnu naknadu, već samo ostvareni promet.

www.t-mobile.hr