CANON VRAĆA NOVAC!

Savršene slike uz savršenu cijenu

23.05.2014 u 14:35

Bionic
Reading

Vrhunski fotoaparati nikad nisu bili povoljniji – kako biste se što bolje opremili za ljetne dane i fotografske avanture koje oni donose, Canon je pripremio akciju Cashback u kojoj vam vraća dio novca utrošenog na kupovinu fotoaparata i pribora.

U akciju su uključena dva izuzetna profesionalna DSLR fotoaparata EOS – EOS 5D Mark III i EOS 6D (ukupno u pet varijanti, s različitim objektivima) kao i šest kompaktnih fotoaparata PowerShot – maleni S120, najtanji aparat s 30x zumom SX700 HS, svestrani SX50 HS, moćni G16, na vodu otporan D30 te izuzetni PowerShot G1 X Mark II, kvalitetom blizak DSLR uređajima.

Tu je i čak 16 objektiva za vrhunske fotoaparate EOS, namijenjene za sve foto izazove, a ponudu zaokružuju tri bljeskalice Speedlite.

Za svaki od proizvoda uključenih u akciju, Canon nakon kupnje vraća odgovarajući iznos, a ovisno o tome što kupite – možete uštedjeti i do 2.000 kuna!

 

Kako do povrata novca?

Vrlo jednostavno – kupite neki od navedenih proizvoda kod prodavača u Hrvatskoj koji sudjeluje u akciji, a nakon kupnje svratite na www.canon.hr/cashback i ispunite kratak obrazac s osobnim podacima i detaljima o kupljenom proizvodu. Na ovoj adresi možete pronaći i potpuni popis fotoaparata i pribora koji su uključeni u ovu akciju, popis dućana koji u akciji sudjeluju, kao i pravila koja vrijede za ovu akciju.

Akcija traje od 5. svibnja do 31. srpnja 2014., a zahtjeve možete predati najkasnije do 17. kolovoza 2014. u ponoć. Canon se obvezuje izvršiti povrat novca na bankovni račun u roku od 28 dana od zaprimanja valjanog ispunjenog zahtjeva.

Gdje kupiti?

U akciji sudjeluju sljedeći Canonovi ovlašteni maloprodajni partneri: Anigota, Chipoteka, Elipso, Foto Metromarket, Foto Sluga, Harvey Norman, HGspot, KSU, Links, Skripta i Technomarket. Detalje potražite na www.canon.hr/cashback