VEEEELIKI ZASLONI

Samsungovi aduti za digitalno oglašavanje

07.02.2014 u 16:10

Bionic
Reading

Novi zasloni velikog formata namijenjeni su ugradnji u trgovinama, zračnim lukama i hotelima, s naglaskom na digitalnom oglašavanju

Zaslone velikog formata za poslovne korisnike Samsung je predstavio na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) u Amsterdamu, najvećem međunarodnom sajmu B2B zaslona u Europi.


Rješenja su prilagođena različitim okolinama, uključujući maloprodaju, urede, zračne luke i hotele.

'Predstavljamo našu viziju za 2014., koja uključuje snažniju integraciju tih proizvoda u prodajne strategije različitih vertikala industrije, kako bismo uz podršku novih tehnologija poduprli jačanje njihove konkurentnosti i generiranje većih prihoda', naglasio je Danijel Bačelić, voditelj odjela za rad s poslovnim korisnicima u Samsungovu predstavništvu u Hrvatskoj.

Nova verzija platforme Smart Signage nadograđena je inačica one predstavljene na ovom sajmu lani, koja je integrirana u nove modele Samsungovih LFD zaslona za 2014. Ima prvi četverojezgreni sustav na čipu (SoC).

Samsung se namjerava fokusirati na vlastita integrirana rješenja zaslona za tržište digitalnog oglašavanja, koje bi trebalo rasti više od 20 posto godišnje do 2017. godine.

Predstavili su i najveći UHD LFD zaslon na svijetu dijagonale 110 inča (279,5 centimetara. Novi zasloni omogućavaju četiri puta veće razlučivosti od uobičajenih Full HD zaslona.