PREMIJERA U SRPNJU

Samsung Unpacked seli u Koreju, na redu su preklopni uređaji

02.06.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Sljedeći veliki Samsungov Unpacked će, sudeći prema insajderima, biti održan na rodnom tlu kompanije, a u fokusu će biti nasljednici linije Fold i Flip

Samsung, jedan od najpoznatijih proizvođača Android uređaja na svijetu svoje najjače telefone uvijek predstavlja tijekom događaja Galaxy Unpacked. Ove nerijetko virtualne prezentacije obično se odvijaju u veljači i kolovozu, no čini se da je ove godine Samsung odlučio mijenjati raspored. Galaxy S23 smo, podsjetimo, premijerno vidjeli ranije nego u 2022., a sve je više priče i o sljedećem uranjenom događaju.

Samsung će u drugom dijelu godine predstavini najnovije predstavnike linije preklopnih telefona. Tako ovaj put očekujemo Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5 i Galaxy Watch 6. Glasine navode da će sljedeći događaj biti zakazan za srpanj te će se odvijati u Koreji, a ne Europi.

Samsungov voditelj globalnog marketinga, Lee Young-bee rekao je medijima kako je Seul grad koji je važan kompaniji, što bi moglo značiti da će se ovogodišnji događaj odvijati u Koreji. Premda nije rekao ništa o točnoj lokaciji, vrlo je izvjesno da će ona biti održana u COEX-u u Gangnam-Gu u Seulu.

  • +6
Samsung Galaxy Z Fold4 slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Što se točnog datuma odvijanja novog događaja tiče, ove godine to vrlo vjerojatno neće biti kolovoz, već kraj srpnja (vjerojatno 26.). Također valja uzeti u obzir da Samsung nije potvrdio datum događaja, makar ideja o selidbi eventa iz SAD-a ili EU u Koreju nije ništa novog.

SamMobile piše da bi na događaju premijeru mogli doživjeti drugi preklopni smartfoni, kao i firmin prvi naglavnik za mješovitu stvarnost.