USUSRET IFA-I 2015

Samsung pripremio uređaje za trgovinu budućnosti

01.09.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Samsung će na sajmu 'IFA 2015.' predstaviti proširenu liniju uređaja SMART signage za europsko tržište. Među njima je i prvi transparentni OLED zaslon

Posjetitelji sajma 'IFA 2015' imat će mogućnost zaviriti u trgovinu budućnosti koja je unaprijeđena interaktivnom i informacijskom tehnologijom zaslona.

Inovacije uključuju tehnologije koje prate pokrete i želje kupaca za vrijeme kupovine te u skladu s time predstavljaju oglase, virtualne garderobe za isprobavanje odjeće, ogledala i male zaslone koji pokazuju odjevne opcije i spajaju ih sa željama kupca kao i interaktivni katalog s artiklima na sniženju.

Samsung će po prvi put predstaviti transparentni OLED zaslon, s tankim, samostalnim rasvjetnim panelom, zaslonom svjetline 150 cd/m, visoke propusnosti (45 posto) i kvalitete prikaza (CDI 98 posto).


Dostupni u Europi od rujna ove godine, Samsungovi unutarnji LED Signage zasloni posjeduju 1,5- i 2,5-milimetarsku konfiguriranu mrežu piksela. Dostupni su u pravokutnom i zakrivljenom dizajnu.

SMART Signage TV (SSTV) serije RHE, namijenjen malim i srednjim tvrtkama te kućnim uredima, dostupan je u veličinima od 48 i 55 inča (121 i 139 centimetara). Uključuje Samsungov softver za upravljanje sadržajem MagicInfo Express Content Creator 2.

Zakrivljeni monitori SE790C i SE650C dizajnirani su kako bi smanjili zamor oka i distorziju te refleksiju. Opremljeni su stalkom s mogućnošću podešavanja visine (HAS) i širokim kutom gledanja koji je podesiv prema specifičnim potrebama korisnika.

Monitor SE370 s bežičnim punjenjem bit će dostupan europskim kupcima u rujnu 2015. godine. Sažima višestruke ulaze za punjenje u jedno ugrađeno kružno područje za bežično punjenje, rješavajući radni prostor od nereda koji je česta pojava kada korisnici rade između više kabela i priključaka.