SAMO AMERI...

Psycho Syclone je kamionet lud koliko i ime to sugerira

  • Autor: J.D.
  • Zadnja izmjena 20.05.2015 06:49
  • Objavljeno 20.05.2015 u 06:49
500 AWHP, AWD, Hillclimbing, Psycho Syclone

500 AWHP, AWD, Hillclimbing, Psycho Syclone

Izvor: Screenshot / Autor: /DRIVE

Proizvođač GMC je itekako poznat po svojim kamionetima. Jedan od 'klasičnih' izdanja je Syclone iz 1991., nešto snažnija izvedba modela Sonoma. Svojevremeno je Syclone bio najbrži kamionet na tržištu, a malo tko je od njega radio jedinstvene prerade. Upravo zbog svog jedinstvenog karaktera, GMC 'Psycho' Syclone Adama Auerbacha je završio u medijima - i postao instant favoritom

Prerade kamioneta s pogonom na sva četiri kotača u nešto vrijedno spomena za staze je jako teško. S dodanim elementima i ojačanjima motora valja misliti i na konstrukciju automobila. Auerbach je posebno izrađenim dijelovima već brzi Syclone pretvorio u nešto uistinu vrijedno spomena, s taman dovoljno preostalog 'starog' karaktera da ostane prepoznatljivim. No, iza te maske se krije potpuna prerada, kojoj je sve napravljeno za što bolji rad. '(Ova prerada) je gadna, prljava, zla i savršena', rekao je Matt Farah s YouTube kanala /DRIVE.

'Gotovo je nemoguća misija pretvoriti ovako velik automobil da bude upravljiv poput Corvette, ali upravo to pokušavam', rekao je Auerbach opisujući svoj rad. Uspijeva li pretvoriti ovo čudovište u trkaći automobil? Pa, teško je za reći, no zvuk i sadistički smješak na licu vozača po pritisku na papučicu gasa govore dosta: 

Psycho Syclone ipak nije izdržao torturu vožnje onoliko koliko je to htjela napraviti /DRIVE ekipa. Ovako prerađeni automobili nerijetko imaju problema s trajnosti određenih dijelova, no navodno je zakrpan i spreman za prava natjecanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!