intimna mreža

Provjerite raspoloženje, podijelite fotografije... Facebook ima aplikaciju namijenjenu isključivo parovima

08.04.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Tuned, kako se zove djelo tima za nove eksperimentalne proizvode u najvećoj društvenoj mreži svijeta, potiče parove na stvaranje intimne društvene mreže čiji su oni jedini članovi

Nakon što su pokrenuli aplikaciju za spajanje usamljenih srca, u Facebooku su odlučili ponuditi i zasebnu aplikaciju namijenjenu parovima.

Tuned, kako se zove djelo tima za nove eksperimentalne proizvode u najvećoj društvenoj mreži svijeta, potiče parove na stvaranje intimne društvene mreže čiji su oni jedini članovi.

NOVA GENERACIJA

Pobrojali smo videoigre koje apsolutno moraju doći na PlayStation 5

Pogledaj galeriju

U njoj svojoj partnerici ili svom partneru možete reći kakvog ste raspoloženja, razmjenjivati glazbu putem servisa Spotify i izraditi zajednički digitalni album te si međusobno slati fotografije, bilješke i glasovne poruke, kao i digitalne naljepnice.

Zasad je dostupna samo za operativni sustav iOS i besplatna je, a čini se kako ne morate imati korisnički račun pri Facebooku kako bi ju koristili, iako morate prihvatiti Facebookova pravila o korištenju podataka (što znači kako vaše podatke mogu koristiti za ciljane oglase).

Tim odgovoran za Tuned već je bio napravio aplikaciju za izradu memova, kao i aplikaciju nalik Pinterestu. Nijedna od tih aplikacija nije naročito intenzivno promovirana, što bi se moglo dogoditi i s Tuned, piše Verge.