MOBILNI NOVITETI

Procurile neslužbene slike: Zar će ovako izgledati Samsung Galaxy S22 Ultra?

19.01.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Najnovije informacije o nadolazećem uređaju, ako su istinite, pokrivaju skoro sve detalje najnovijeg premijskog smartfona iz Samsunga

Samsung bi najnovije verzije popularnog telefona Galaxy S trebao predstaviti tijekom idućih par tjedna, što znači da se internetom šire relativno pouzdane glasine o nadolazećim urđajima. Kao što to obično ide, društvene mreže su pune navodno autentičnih 3D slika novih smartfona, no najnovija izgleda kao najuvjerljivija. MySmartPlace izvještava o najnovijem setu slika koje dolaze od poznatog insajdera Ishana Agarwala.

Informacije o neizašlom smartfonu tiču se samo Galaxyja S22 Ultra, najvećeg i najskupljeg telefona u ponudi Galaxy S22. Kao što smo i očekivali, slike potvrđuju spekulaciju da novi Galaxy S22 Ultra više podsjeća na Galaxy Note 22 Ultra, s obzirom da funkcionra i izgleda kao što bi izgledao Note.

Podsjetimo, Samsung je prošle godine preskočio izbacivanje Galaxyja Note S21 dijelom zato jer su telefoni koje su predstavili ranije te godine imali podršku za olovku S Pen, što znači da su neizravno ugrozili potencijalnu prodaju verzije Note. Umjesto izbacivanja Notea, kompanija se usredotočila na preklopne smartfone i Galaxy S21 kao najjače flagshipe godine.

Pored novoizašlih slika, insajder je objavio i specifikacije. Za početak, Galaxy S22 Ultra doći će u četiri boje: bijeloj, crnoj, ljubičastoj i zelenoj uz S Pen koji će doći u istoj boji kao i smartfon. Također vrijedi naglasiti da će uređaj doći s ulazom u kojeg će se olovka moći spremiti. Što se ostalih specifikacija tiče, tu je set stražnjih kamera koje čine glavna kamera od 108 MP, ultra širokokutna kamera od 12 MP, primarna telefoto kamera od 10 MP, sekundarna telefoto kamera od 10 MP i tajnovit peti senzor koji, piše Android Authority, vjerojatno služi za dubinu.

Agrawal kaže da će telefon imati 6.8 inčni AMOLED ekran rezolucije 3088 puta 1440 piksela te da će ga štititi nova verzija Gorilla Glass Victusa pod imenom Gorilla Glass Victus  Za kraj, Agrawal kaže da će smartfon doći s baterijom od 5.000 mAh koja podržava punjenje do 45 W.

Ako želite službene specifikacije, valja napomenuti da do njih treba čekati par tjedana, odnosno do službene premijere Samsung Galaxyja S22 Ultra.