MOBILNI NOGOMET

Pro Evolution Soccer 2017 na mobitele stiže do kraja mjeseca

11.05.2017 u 15:08

Bionic
Reading

Predbilježbe za uživanje u pokretnoj verziji jedne od najpoznatijih nogometnih simulacija na svijetu dostupne su već danas

Konamijev Pro Evolution Soccer već se godinama natječe s Electronic Artsovim popularnim serijalom FIFA, a njihov dolazak na mobilno tržište samo znači da se 'fronte' već neko vrijeme šire. Pro Evolution Soccer 2017 najnoviji je Konamijev izlet u svijet mobilnog gejminga, a njegova misija je donijeti zabavnu i dinamičnu simulaciju vlasnicima Androida i iOS-a. Konami obećava da će svi koji odluče igrati igru, dobiti pristup hrpi licenciranih igrača i timova te iskustvo vrlo, vrlo blisko konzolaškim verzijama igre. 

Ono što nas zapravo najviše bode u oko je dio koji slijedi - Pro Evolution Soccer 2017 bit će free to play naslov. Ako smo išta naučili od velikih kompanija koje svoje poznate franšize guraju u tržište besplatnih mobilnih igara, onda je to da su cijene mikrotransakcija koje vrlo dobro dođu ako mislite biti imalo kompetitivni, dosta često nerazumno visoke. Opet, u drugu ruku, produkcijske vrijednosti, licenca za UEFA Champions League i igrin engine koji je izvorno napravljen za konzole - razlozi su što biste ovoj igri trebali barem dati priliku.

Krenule su predbilježbe za PES 2017 Mobile Izvor: Društvene mreže / Autor: Konami

Budući da se radi o igri koja slavi globalni fenomen najvažnije sporedne stvari na svijetu, PES 2017 je lokaliziran u deset jezika i ne - ni jedan nije hrvatski. Što se gore spomenutih predbilježbi tiče, igrači koji se na njih odluče dobit će nekoliko 'deluxe' nogometaša koje mogu dodati u svoj roster iz snova.

Konamijev PES 2017 još jedna je nogometna igra u relativno uspješnom nizu kojeg se Konami drži još od 2010. i nudi malo istaknutije strateško iskustvo od svog konkurenta Fife koja je, kao i on, na tržištu od početka desetljeća.

PES 2017 mobile gameplay Izvor: Društvene mreže / Autor: Konami

Više informacija o naslovu i priliku za predbilježbu možete pronaći na službenoj stranici mobilnog Pro Evolution Soccera 2017. Igra izlazi krajem ovog mjeseca nakon soft launcha u Australiji početkom godine, a bit će dostupna za iOS i Android.