burza rada

Posjetite Regionalni sajam poslova i istražite ponudu: Traže se manadžeri, developeri, inženjeri, voditelji projekata...

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 12.10.2020 12:47
  • Objavljeno 12.10.2020 u 12:46
Pokrenite svoju karijeru u pravom smjeru i posjetite Regionalni sajam poslova

Pokrenite svoju karijeru u pravom smjeru i posjetite Regionalni sajam poslova

Izvor: Profimedia / Alamy / Autor: edhar yuralaits

Od 7. do 14. listopada, u organizaciji MojPosao i partnerskih portala Infostud, MojPosao.ba, Deloglasnik i Vrabotuvanje.com održava se Regionalni sajam poslova

Na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

Transcom je svjetski lider u pružanju vrhunskog iskustva korisnika za svoje klijente, svjetski poznate tvrtke iz područja telekomunikacija, bankarstva, turizma, logistike i brojne druge. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Administrativni agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Agent na odjelu telefonske prodaje (m/ž), Agent u kontaktnom centru (m/ž) i Agent u korisničkoj video podršci na njemačkom jeziku (m/ž).

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Prijavi se za radno mjesto Pripravnik – starter (m/ž) i postani dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost.

Potražite posao po vlastitoj mjeri

Potražite posao po vlastitoj mjeri

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

MojPosao, najveći hrvatski portal za zapošljavanje traži novu kolegicu, odnosno kolegu, na poziciji Senior Backend Developer (m/ž). Uz plaću do 25 tisuća kuna bruto, nude ti mogućnost rada na daljinu, bonuse za uspješno završene projekte te interne i eksterne edukacije.

Vertiv dizajnira i proizvodi rješenja za kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao i industrija ne staju, upravo suprotno! Stoga, kako bi i dalje posao radili uspješno, traže pojačanja na pozicijama: Inženjer baterijskih sustava (m/ž), Voditelj projekta razvoja novih proizvoda (m/ž), Inženjer kontrolnih sustava (m/ž), Inženjer elektrotehnike za razvoj UPS-a i Inženjer elektrotehnike za projektiranje elektroenergetskih sustava (m/ž).

Tvrtka dSPACE, koja razvija hardverska i softverska rješenja za automobilsku industriju. Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti prijavom na otvorene natječaje za radna mjesta: Software Developer/Architect for Web Applications (m/ž), Customer Success Engineer (m/ž), Test Manager / Engineer for Quality Assurance of a 3-D Simulation Tool (m/ž) i Software Developer for 3-D and GPU Software Development (m/ž).

Ostale izlagače potraži na ovoj adresi i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!