IZRAVNA REPLIKA

Ponovno počinje proizvodnja automobila iz ‘Povratka u budućnost’!

24.10.2016 u 17:01

Bionic
Reading

Tvrtka DeLorean Motor Company otvorila je neobvezujuću listu narudžbi kako bi vidjela koliko kupaca ima interes za repliku originala koji je svjetsku slavu stekao u SF serijalu iz osamdesetih

Želite li novi DeLorean DMC-12, kako se službeno zove automobil koji je bio jedna od zvijezda serijala ‘Povratak u budućnost’, sad možete otići na ovu web-adresu te ispuniti formular kojim izražavate interes.

Naime, kao što smo već pisaliDeLorean Motor Company koristi mogućnost proizvodnje replike automobila identičnog onima starijim od 25 godina koju ima prema američkim zakonima.


Na formularu su standardna polja za ovakvu vrst narudžbe, a iz DMC-a žele znati jesu li oni koji se prijavljuju već bili vlasnici ovog modela. Tvrtka u blog postu na svojoj web-stranici navodi kako je u pregovorima s dobavljačima motora, komponenata za interijer i ECU jedinicu, te kako bi proizvodnja ograničene serije replika trebala početi iduće godine.

Ne zna se točno koliko će automobila tvrtka smjeti proizvesti, ali njihova je želja da u prvoj godini s proizvodnih traka silazi jedan mjesečno, a da do kraja 2018. tu brojku podignu na jedan primjerak tjedno