MOJPOSAO

Pogledajte tko sve ovog tjedna traži IT stručnjake

19.03.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Tražite posao u IT-ju? Ovog tjedna zapošljavaju Zdrava veza, Markot.tel, Kirley i mnogi drugi

Zdrava veza tvrtka je usmjerena na razvoj marketinških i IT rješenja u zdravstvu. Zapošljava WordPress developera s dvije godine radnog iskustva. Nudi vam se stalni radni odnos, mogućnost dodatne edukacije, sudjelovanje na konferencijama, rad u opuštenoj atmosferi u malom timu i mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete do 21. ožujka.

Markot.tel trenutno razvija vlastite nove platforme iz područja edutainmenta, usmjerene na globalno tržište, koje će poticati mlade na učenje kroz zabavu i gamifikaciju. Tvrtka zapošljava Web developera s dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos, uz sve uvjete na iznadprosječnoj razini, priliku za rad na globalnom tehnološkom projektu, kontinuirano profesionalno usavršavanje te mogućnost sudjelovanja na raznim edukacijama. Rok za prijavu na oglas je 27. ožujka.

Kirey je dimanična i brzorastuća tvrtka u sustavu Kirey grupe, međunarodne grupacije IT tvrtki s više od 600 zaposlenika diljem Europe. U potrazi je za novim članovima tima za svoje sjedište u Rijeci ili u jednom od njihovih ureda izvan granica, a na njihov oglas za Java developera prijaviti se možete do 29. ožujka. Poslodavac nudi stalni radni odnos, mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja, mogućnost poslovnih putovanja i usavršavanje u međunarodnim uredima diljem Europe te stimulativni bonus temeljen na ostvarenim radnim ciljevima.

Connecto Mare i ASBISc-CR

Primarna usluga tvrtke Connecto Mare je transport putnika i posredovanje na području EU i susjednih zemalja. Kroz rast i kao prepoznata snage tvrtke formirana je zajednica IT stručnjaka koja danas broji 20 pojedinaca grupiranih u nekoliko snažnih timova specijaliziranih za razvoj i održavanje. Želite li im se pridružiti, do 28. ožujka možete se prijaviti na sljedeće oglase: Razvojni inženjer back-end aplikacija (PHP), Sistem administrator/integrator (junior) te Sistem tehničar/administrator.

ASBISc-CR traži kandidate s tri odnosno pet godina radnog iskustva za sljedeće radne pozicije: Product Line Manager – Software, Product Line Manager – Commercial & Enterprise te Server & Storage Solutions Sales Specialist. Mjesto rada je Zagreb, a na oglase se možete prijaviti do 30. ožujka. Poslodavac nudi stalni radni odnos, rad u profesionalnom i ambicioznom timu te stimulativna primanja.