POSAO

Pogledajte tko je sve u potrazi za IT stručnjacima ovoga tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 06.02.2018 08:27
  • Objavljeno 06.02.2018 u 08:27
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Donosimo tjedni pregled slobodnih IT pozicija, u suradnji s portalom MojPosao

Sveučilišni računski centar Srce traži motivirane pojedince za rad u timu razvoja i održavanja web i desktop programskih/ aplikativnih rješenja. Ako želite razvijati informacijske sustave i aplikacije i pri tome stjecati vrijedna znanja na zanimljivim projektima, prijavite se na neke od otvorenih pozicija do 8. odnosno 15. veljače.

OG consultancy, informatički servis, zapošljava osobu na poziciji IT support – njemački jezik za rad u Đakovu. Osoba će biti zadužena za rješavanje poteškoća korisnika na njemačkom jeziku te operativne administrativne poslove. Poslodavac očekuje odlične komunikacijske vještine, organizacijske sposobnosti, osobno poštenje, a nudi i početni trening i dodatno osposobljavanje. Na oglas se možete prijaviti do 28. veljače.

Tvrtka Ares primarno se bavi analizama, dizajnom, razvojem i softverskim rješenjima te izazovnim projektima za različita tržišta. Iza sebe imaju povijest od 28 godina uspješnih projekata, a inovacije, tehnologije i visoki radni učinak za njih su svakodnevnica. Trenutno zapošljavaju .NET developera za rad u Rijeci. Svi detalji nalaze se na MojPosao.

Emovis i INPRO

Želite posao na kojem možete pokazati sve svoje talente? Emovis tehnologije zapošljavaju osobe na pozicijama Road Side System Developer i Back Office Developer koje imaju snažna tehnička znanja i mogućnost pretvaranja potreba klijenta u elegantno i funkcionalno rješenje. Poželjno je znanje engleskog jezika, a poslodavac nudi brojne mogućnosti razvoja.

INPRO, tvrtka za razvoj i implementaciju vlastitih programskih rješenja, na tržištu postoji preko 20 godina u segmentu upravljanja dokumentacijom, poslovnim procesima i Business Intelligence. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traže odgovorne i motivirane osobe, za radno mjesto inženjera razvoja IT rješenja. Na oglas se možete prijaviti do 9. veljače. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!