HOSPITAL DAYS

Pogledajte nova IT rješenja za zdravstvo

29.09.2015 u 06:58

Bionic
Reading

Četvrto izdanje konferencije Hospital Days u organizaciji tvrtke IN2 donosi više od 70 predavanja. Uz hrvatske predavače iz sfere zdravstva i IT-ja, očekuje se dosad najveći broj predavača iz regije i inozemstva, kao i ukupno 700 sudionika

'Hospital Days' bit će održani u kongresnom centru Hypo 1. i 2. listopada.

Među predavačima će biti upravitelji bolnica, predstavnici državnih institucija iz Hrvatske i regije, regionalni i međunarodni IT stručnjaci te predstavnici farmaceutskih i osiguravateljskih tvrtki.

Konferencija će se baviti sa 14 tema, a predavanja će se paralelno odvijati u tri dvorane kongresnog centra.

Na okruglim stolovima razgovarat će se o temama, kao što su financijska održivost bolnica, potencijalni egzodus liječnika i mogućnosti dodatnih prihoda hrvatskih bolnica.


Ove godine sudionici će moći pogledati i demonstracije raznih IT rješenja na području zdravstva, a u izlagačkom prostoru moći će se upoznati brojne IT inovacije za zdravstveni sustav. Po prvi put na konferenciji će svoja rješenja predstaviti i tvrtke iz Njemačke, Španjolske, Danske i Rumunjske.

Konferencija je i ove godine ušla u sustav bodovanja HLK za provjeru stručnosti liječnika prema oblicima trajne medicinske izobrazbe. Za aktivno sudjelovanje dodjeljuje se 10, a za pasivno osam bodova.

Više:Hospital Days