SAMURAJI U AKCIJI

Pogledajte čak 18 minuta nadolazeće PlayStation 4 ekskluzive Ghost of Tsushima

15.05.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Podsjetimo, ovdje se radi o prvom pravom pogledu na nadolazeću igru za PlayStation 4 od njezine premijere 2018.

Sucker Punch Productions je izbacio osamnaestominutni foršpan za nadolazeću samurajsku igru otvorenog svijeta pod imenom Ghost of Tsushima. U videu je moguće vidjeti istraživanje, borbu i nekolicinu RPG elemenata poput izmjene izgleda i vještina glavnog lika.

Najnoviji foršpan također označava prvu konkretnu snimku igre još od E3-ja održanog 2018. kada je studio po prvi put predstavio igrinu mješavinu šuljanja i mačevanja. Sucker Punch je od tad izbavio i foršpan koji igrače upoznaje sa glavnim likom Jinom Sakaijem.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sucker Punch

Na najnovijoj je snimci moguće vidjeti niz aspekata istraživanja otoka Tsushime gdje će igrači moći zazvati duha i putovati igrinim svijetom. Igrači će u igri moći zazvati duha vjetra koji će im pomoći da krenu prema cilju. Igrače će prema zanimljivim točkama na mapi voditi i životunje poput lisica i ptica. Otvoreni svijet također izgleda jako impresivno - pun je šuma bambusa, otvorenih poljana, visokih planina i travnjaka.

Foršpan nam također daje puno bolji uvid u Jina, samuraja kojeg ćemo igrati - borba je inspirirana filmovima o samurajuma gdje se sukob završava nakon jednog brzog i učinkovitog napada popraćenog pokojim pokušajem izmicanja ili pariranja. Igrači će također moći birati hoće li biti 'čestit' samuraj ili koristiti šuljanje i tihe napade kako bi igrali kao 'duh'.

Kako bi doprinjeli potpunoj imerziji, igrači će moći igru igrati sa titlovima, zajedno s opcionalnim zrnastim crno-bijelim filtrom koji će cijelu igru pretvoriti u klasični film o samurajima.

Ghost of Tsushima dolazi na PlayStation 4 i bit će dostupan od 17. srpnja.