ŠTO JE PREVIŠE, PREVIŠE JE

Photoshop katastrofa kakvu dugo nismo vidjeli

12.03.2014 u 10:53

Bionic
Reading

Lako se smijati katastrofalnim službenim Photoshop radovima iz Sjeverne Koreje i Kine, no postoje i oni zbog kojih je teško izbjeći otužno lice. Pogađate - riječ je o kurama 'ispravljanja' ženskog tijela na sve moguće 'fotomesarske' načine. Ovaj put u igri je Target, maloprodajna trgovina

The Ethical Adman je prvi iskopao ovaj uradak sa stranice kompanije, na kojoj je osoba koja je reklamirala kupaći kostim potpuno unakažena. Ovaj put nije riječ o uobičajenom plastificiranju lica i kože općenito kako bi se uklonile pore i sl., već modelu doslovno nedostaju komadi tijela.


Struk i pazuh su izbrisani, ali ne u potpunosti - tako da su ostali 'šiljci' stvarnog tijela na oba kraja. Iz nekog bizarnog razloga uklonjen je i dio tijela/kostima koji čini tzv. thigh gap, razmak među bedrima:

Stranica Ethical Adman je iskopala još primjera potpunih Photoshop katastrofa s iste adrese. Priča je u međuvremenu postala viralnom, a kako su je počeli objavljivati jači mediji, Target je u potpunosti uklonio neke fotografije i proizvode sa svoje stranice.

Neki posebno lošim smatraju to što se ovakve manipulacije odvijaju na linijama odjeće za mlade, pružajući im nerealnu sliku tijela.