KONFERENCIJA

Peti Kulendayz od 13. do 15. rujna

30.08.2013 u 08:42

Bionic
Reading

Petu godinu zaredom u Slavoniji će se okupiti informatički stručnjaci kako bi razmijenili specifična tehnološka znanja i vještine s predstavnicima lokalne IT zajednice

Microsoftova zajednica informatičkih stručnjaka i BIOS Poduzetnički inkubator, s potporom Osijek Software Cityja, od 13. do 15. rujna u Osijeku i Bilju organiziraju IT konferenciju KulenDayz.

Konferencija je specifična po opuštenim predavanjima, tijekom kojih se ideje i tehnologije predstavljaju u prostoru izvan uobičajenih konferencijskih dvorana, često neposredno, u neformalnom okruženju.

Za petak, 13. rujna, predviđen je predkonferencijski dan, tijekom kojeg su na rasporedu cjelodnevne radionice s temama Project Management, SQL Server 2012, Windows Phone i Private Cloud.

U subotu počinje glavni konferencijski program, slijedom od preko 40 predavanja podijeljenih u pet cjelina: Advanced Development, Databases/BI, IT Pro, Project Management i Web/Mobile.

Uz uobičajena predavanja, bit će održan i Open session, tijekom kojeg sudionici sami oblikuju sadržaje.

Konferencija završava u nedjelju, 15. rujna, izletom i druženjem u Aljmašu u vinariji Janečić, gdje će domaćini organizirati kušanje vina i upoznati posjetitelje s procesom njegove proizvodnje te obilazak Iloka.