ZA GRIJANJE I HLAĐENJE

Panasonic u Zagrebu otvorio regionalni centar za trening

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 21.12.2017 07:51
  • Objavljeno 21.12.2017 u 07:51
tportal

Izvor: Panasonic / Autor: Goran Vrakela

Centar je namijenjen Panasonicovim partnerima, a poslužit će za obuku na uređajima za grijanje i hlađenje

Zagrebačka podružnica japanske tvrtke Panasonic odnedavno posluje u novim uredima smještenim na adresi Brune Bušića 27 u Zagrebu. U sklopu novootvorenog ureda opremljen je i potpuno novi trening centar.

Radi se o centru za obuku na Panasonicovim uređajima za grijanje i hlađenje (klimatizaciju). Na 70 kvadratnih metara montirani su pravi uređaji i njihova instalacija izvedena je kao u stvarnosti. 

Uređaji su koncipirani u dvije osnovne cjeline:

1) Dizalice topline zrak - voda Aquarea za kućnu primjenu

2) Dizalice topline zrak - zrak (sustavi VRF za profesionalnu primjenu).

Obje tehničke cjeline imaju zasebne upravljačke module. Moguće je simulirati gotovo sve situacije u radu uređaja i najčešće pogreške.

Obuka je predviđena za strojarske projektante, Panasonicove servisne i prodajne partnere te instalatere grijanja i klimatizacije. Za svaku od ovih grupa polaznika predviđen je odgovarajući nivo predavanja i vježbi. 

Za Hrvatsku i regiju

Ovo je prvi takav trening centar u Hrvatskoj, no regionalnog je karaktera: uz našu zemlju, pokriva i Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Trening centar je otvorio Keiji Takiguchi, japanski veleposlanik u Hrvatskoj, koji je naglasio važnost gospodarske suradnje te podsjetio na to da se sljedeće godine obilježava stota godišnjica osnutka tvrtke Panasonic.

'Centar je otvoren svaki radni dan. Pozivamo partnere da, uz prethodnu najavu, dođu kada god im je potreban', rekao je Dominik Jakus, prodajni predstavnik Panasonic Adria.

'Ideja o otvaranju novog trening centra potekla je od naših kolega iz Hrvatske koji su je u kratkom roku i uspješno realizirali. Vjerujem da će zahvaljujući njihovom trudu naša suradnja s partnerima nakon ovoga postati još bolja,“  rekao je Tamas Kozak, voditelj Panasonica za jugoistočnu Europu.

Otvoren Panasonicov trening centar

Izvor: Panasonic / Autor: Goran Vrakela

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!