OGLASI

Ovo su novi poslovi u IT sektoru, pogledajte što se nudi

15.04.2019 u 12:19

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao, donosimo tjedni pregled ponude poslova

EUROCOMPUTER SYSTEMS jedan je od vodećih sistemskih integratora u Hrvatskoj. Tvrtka je utemeljena 1991. godine, a dosadašnji poslovni uspjesi svrstavaju je u sam vrh hrvatskih informatičkih kompanija. ECS pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, školovanja i izgradnje informacijskih sustava. U potrazi su za pojačanjem na poziciji Sistem inženjer za podršku (m/ž), koji će obavljati poslove otklanjanja smetnji na mrežnim resursima, osigurati podršku ekspertnim timovima i suradnicima te izvještavati o stanju mreže, sustava i usluga unutar kompanije. Zainteresirani kandidati mogu se javiti do 19.travnja.

Želite li raditi u okruženju u kojem se potiče inovativnost i odvažnost, a preuzimanje inicijative nagrađuje? Postanite dio uspješnog tima Generali osiguranja d.d., dijela Generali Grupe osnovane 1831. i jedne od vodećih osigurateljnih grupacija u svijetu. Više od 70.000 zaposlenika grupacije u 60 zemalja skrbi o 57 milijuna klijenata. Generali je 2017. uvršten među najodrživije tvrtke u svijetu prema Corporate Knights rangiranju. Prepoznajete li se u njihovu načinu rada, prijavite se na oglas za posao Voditelj grupe razvoja programskih rješenja (m/ž). Vaš radni dan bit će, između ostalog, ispunjen vođenjem tima programera i IT specijalista, analizom i dizajnom novih aplikativnih rješenja i web servisa te upravljanjem incidentima. Oglas ostaje aktivan sve do 19.travnja.

Do istog datuma, 19.travnja, primaju se prijave za radno mjesto Senior front-end developer (m/ž), koje oglašava tvrtka EMAKINA.HR, koja je dio EMAKINA GRUPE, druge najveće digitalne agencije u EU. Njihov novi kolega mora imati najmanje 4 godine radnog iskustva i odlično poznavati JavaScript, a prednost će imati proaktivne i radoznale osobe s vrhunskim poznavanjem engleskog jezika. Tvrtka zauzvrat nudi mogućnost rada na uzbudljivim projektima za renomirane klijente, edukaciju i usavršavanje u poticajnoj radnoj okolini te dobru atmosferu na poslu.

Rimac Automobili je hrvatska tvrtka za proizvodnju električkih vozila osnovana 2009. godine sa sjedištem u Svetoj Nedelji. Inovativnim radom i praćenjem svjetskih trendova, tvrtka se kroz proteklih desetak godina prometnula u jednu od vodećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj i regiji. Kompanija je oduvijek težila tome da svojim zaposlenicima predstavlja nešto više od pukog mjesta za rad – žele da na poslu pronalaze smisao i svrhu te da svoje kolege smatraju dijelom obitelji. Svoju obitelj sada žele povećati za jednog novog člana i to na poziciji ADAS Software Engineer (m/ž). Rok za prijavu na njihov oglas ističe 18.travnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Le Méridien Lav, dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International sa portfolijom od preko 5 tisuća hotela, traži za svoj Odjel informacijskih tehnologija radnika na određeno vrijeme za radno mjesto Junior sistem administrator (m/ž). Kandidati moraju imati minimalno dvije godine radnog iskustva, volju za usavršavanjem i učenjem i dobro poznavati engleski jezik u govoru i pismu. Glavni zadaci novog zaposlenika bit će pomoć u održavanju mreže, servera te pomoć oko svih mogućih i nemogućih zahtjeva korisnika i/ili gostiju hotela. Oglas ostaje otvoren do 17.travnja.