BIZARNO?

Ovo je Dark Souls 2 zaražen internetom

29.09.2015 u 07:03

Bionic
Reading

Što se desi kada uzmete nevinu igru poput Dark Souls 2 i umaljate je u najgori mišung svega dostupnog na globalnoj mreži? Ovo!

Nepotrebno je napominjati kako modificiranje videoigara nerijetko rezultira prekrasnim stvarima. Mislim, pogledajte na što liče Skyrim, Witcher ili GTA nakon što prođu kroz ruke vještih majstora. Te igre će, ako ni  zbog čega drugog, živjeti još godinama zahvaljujući maštovitim dodacima koji ih čine zanimljivijim, ljepšim ili realističnijim.

Mod o kojemu ovdje pričamo ne spada u tu kategoriju. Ovaj ekstremno bizarni užas radi jednu stvar - zamjenjuje sve teksture u igri s nekom vrstom memea. I k tome još u Dark Soulsu 2.

Ovo u principu rezultira noćnom morom opskurnih referenci na gomilu animea, gifova te bizarnih mišunga u stilu 4chana i Reddita koji služe jednoj jedinoj svrsi - da se, ako ih prepoznate u većini, slobodno zamislite nad vlastitim životom.

Jedan od likova koji su napravili ovu noćnu moru ima i svoj stream. Njegovo ime je Krisis 18z, a u prilogu pogledajte njegovo 'remek-djelo'.

Ovo je Dark Souls 2 zaražen internetom