ZAPOŠLJAVANJE

Otvorene nove prilike za posao u IT sektoru

27.06.2018 u 09:20

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavio je oglase za posao u pet kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

Tvrtka Holosys isporučitelj je naprednih rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija. Temelji na kojima Holosys gradi uspjeh su briga za klijenta, kvalitetan proizvod, kontinuirani razvoj i usavršavanje te ponajviše kvalitetan i zadovoljan tim. Trenutno zapošljavaju Embedded SW razvojnog inženjera, .NET programera te Pomoćnog tehničara/ inženjera u razvojnom timu. Rok prijave je 1. srpnja.

B2 Kapital dio je B2 Holding, vodećeg europskog pružatelja financijskih usluga specijaliziranih za ulaganje te brigu o ne naplativim zajmovima prvenstveno iz bankarskog sektora, te pružanje klijentima rješenja za naplatu dugova. Trenutno zapošljavaju IT Business Administratora. Detaljnije o poziciji pročitajte u oglasu.

Tim tvrtke HashCode čine matematički i računalni stručnjaci koji vjeruju da se kroz opuštenu radnu atmosferu postižu najbolji rezultati. Trenutno imaju otvorenu radnu poziciju Programmer problem solver, a opis posla odnosi se na izravan kontakt s klijentima, analizu potencijala uštede troškova i smanjenja rizika. Svi detalji nalaze se u oglasu, a prijave traju do 3. srpnja.

Crossvallia je vodeća svjetska konzultantska i razvojna tvrtka specijalizirana za IT infrastrukturu, cloud computing i sigurnost. Trenutno zapošljavaju Junior Perl Developera s iskustvom programiranja, a idealan kandidat usmjeren je na detalje, odlično poznaje engleski jezik i ima veliku osobnu odgovornost. Rok prijave je 14. srpnja.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju

Sberbank Hrvatska, članica je Sberbank grupacije te želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga. Trenutno zapošljavaju DWH projektanta programera koji će izravno i aktivno sudjelovati u razvoju informacijskih sustava banke. Poslodavac nudi kontinuirano usavršavanje, internacionalne projekte, klizno radno vrijeme te osobni i profesionalni razvoj. Prijave traju do 4. srpnja.