SUPER PRILIKA

Osvojite ulaznice za Digital Takeover!

17.02.2020 u 19:16

Bionic
Reading

Networking, učenje od govornika svjetske klase, isprobavanje najnovijih tehnoloških dostignuća ili stjecanje novih spoznaja samo su neke od stvari zašto ne smijete propustiti Digital Takeover 2020.

Ako još niste nabavili karte za najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo evo sjajne prilike za to. Uključite se u nagradni natječaj i odgovorom na pitanje „Zašto biste baš vi trebali osvojiti kotizacije za Digital Takeover?“ dobivate priliku postati jedan od posjetitelja koji će 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu biti dio ovog nezaboravnog eventa koji okuplja više od 40 svjetskih stručnjaka i predavača, te preko 40 expo izlagača. Sretnim dobitnicima za najveći inovacijski i transformacijski summit & expo osiguravamo po 2 regular karte u vrijednosti od 1900 kuna. Zato zaigrajte i iskoristite ovu sjajnu priliku za ekskluzivan uvid u svijet inovacija, tehnologije i najboljih svjetskih praksi.

Natječaj traje od 13. veljače do 19. ožujka, a sretne dobitnike objavit ćemo 21. veljače. Za nagradni natječaj možete se prijaviti na službenoj stranici www.digitaltakeover.hr gdje se nalaze i pravila sudjelovanja, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje kotizacije.

Donosimo vam pet razloga zašto trebate biti na Digital Takeoveru.

Budite spremni na promjene – već sutra!

Thomas Edison svojedobno je izjavio kako vrijednost ideje leži u njezinoj upotrebi, a upravo na Digital Takeoveru 2020 moći ćete iz prvih redova čuti inspirativne priče govornike koji uspjeli pretvoriti ideje u uspješne poslovne pothvate. Mogućnosti koje pružaju najnovija dostignuća mijenjaju svijet i našu budućnost, a inovativni pristup poslovanju važniji je nego ikad. Na Digital Takeoveru za prihvaćanje novih izazova budućnosti motivirat će svojim riječima predvodnici inovacija, pojedinci koji su bili ispred svog vremena kroz brojna predavanja u više od 20 sati programa. Osim toga, inovativna rješenja na expo izlaganju prezentirat će i brojni genijalni umovi koji oblikuju domaću start-up scenu, uz vodeće kompanije s domaćeg i regionalnog tržišta.

Učite od vrhunskih globalnih i regionalnih stručnjaka

Na najvećem regionalnom summitu i expou summitu & expou, predavanje će održati neki od trenutno najutjecajnijih speakera - Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix koji je promijenio navike konzumacije filmskog sadržaja, Stelarc, slavni australski performer i umjetnik koji svojim radom pomiče granice ljudskog tijela, Mate Rimac, čovjek čija se kompanija za izradu dijelova za automobile danas smatra samim vrhom tehnoloških dostignuća, Ivan Mrvoš, prema Forbesu jedan od 30 najperspektivnijih poduzetnika mlađih od 30 godina, Korado Korlević, vodeći hrvatski astronom i znanstvenik, Lars Silberbauer, digitalni genije iz LEGO svijeta, Dr. Morgaine Gaye, svjetska food futuristica, Tanja Bivic Plankar, predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe, Elias Aalto, suosnivač globalne kompanije za dostavu hrane Wolt, Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, ali i razni državnici, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti i marketinški stručnjaci.

Isprobajte najnovija tehnološka dostignuća hrvatskih start-up kompanija

Securitas Hrvatska predstavlja najnovija rješenja za zaštitu pojedinaca i objekata poput pametne analitike i temperaturnih skenera, Mate Rimac sofisticirane Greyp bicikle, Iron Bull atraktivne igračke – tenkove visokopremljene kamerama i mehanizmima za ispaljivanje raketa, AIR-RMLD bespilotnu letjelicu i VR Pole uređaj za projekciju virtualne stvarnosti. Posjetitelji će moći isprobati i čitav niz digitalnih inovacija poput ExRey interaktivne mobilne aplikacije koja će biti premijerno predstavljena, a radi se o tehnologiji koja mijenja način gledanja video sadržaja i dodaje novu dimenziju interakcije. Tu su još i ekološki održive tenisice Miret, Hubbig platforma koja povezuje pomorske logističare sa naručiteljima prijevoza i brojni drugi.

Na summitu će sudjelovati preko 40 expo izlagača s proizvodima koji su trenutno traženi i na svjetskom tržištu i upravo na Digital Takeoveru imate jedinstvenu priliku uživo vidjeti i isprobati tehnologiju i inovacije koje će vam zasigurno osigurati novo iskustvo.

Budite dio zajednice koja izaziva promjene

Digital Takeover 13. ožujka okupit će najveće kompanije u Hrvatskoj i šire, vodeće domaće i regionalne decision makere te brojne stručnjake s kojima ćete u sklopu cjelodnevnog programa, moći sudjelovati u aktivnom networkingu, na koji Digital Takeover ove godine stavlja poseban naglasak apostrofirajući ga kao neophodan alat u izgradnji kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu.

Na summitu se očekuje rekordnih 3000 posjetitelja, a među njima su mnogi koji zasigurno mogu utjecati na rast vašeg biznisa. Digital Takeover time postaje uistinu nezaobilazan događaj u 2020., a vama pruža priliku da budete dio zajednice koja će na jednom mjestu, u jednom danu razmijeniti brojna mišljenja, iskustva i znanje iz raznih industrija - od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, do farmacije, retaila i mnogih drugih.

Tijekom Digital Takeovera imat ćete priliku koristiti i Spotsie, višenamjensku aplikaciju za event menagment putem koje ćete još jednostavnije networkati i pratiti program summita.

Open-end party

I na kraju, još jedan sjajan razlog za dolazak na Digital Takeover - veliki after party s kojim zatvaramo ovaj nezaboravni događaj na kojem 24sata, vodeća medijska kuća u Hrvatskoj i lider u digitalnoj transformaciji, slavi 15 godina postojanja. Pratite nas jer uskoro otkrivamo više…