korisnici bijesni

Opet problemi s nadogradnjom za Windows 10, ovaj put na meti su - igrači

11.03.2019 u 10:10

Bionic
Reading

U Microsoftu su priznali kako nova nadogradnja usporava rad grafičkih kartica Nvidije i AMD-a te poručili kako nastoje riješiti probleme

Nova softverska nadogradnja za Microsoftov operativni sustav Windows 10 (KB4482887) usporava rad Nvidijinih i AMD-ovih grafičkih kartica. U softverskom divu iz Redmonda su priznali problem i objavili službeno upozorenje.

'Moguće je kako će po instaliranju nadogradnje KB4482887 korisnici primijetiti pad kvalitete izvedbe grafičke kartice i računalnog miša prilikom igranja pojedinih računalnih igara poput primjerice Destiny 2', naveli su iz Microsofta i dodali kako nastoje riješiti nastali problem.

MOBILNA ERA

Ove su mobilne aplikacije zaludile milenijalce diljem svijeta

Pogledaj galeriju

Razumljivo, korisnici su bijesni. Dio njih tvrdi kako problem nije ograničen samo na igranje već općenito na rad Windowsa 10, samo što zaljubljenici u igre lakše uoče kad nešto ne štima, a ima i onih koji tvrde kako bi najbolje bilo ne provjeravati nudi li Microsoft nove nadogradnje za svoj operativni sustav.

Takav stav nije teško razumjeti. Microsoft je imao ozbiljnih problema s nadogradnjama za Windows 10 u siječnju, travnju, listopadu i studenom prošle te veljači ove godine, piše Forbes.