BOOOOM

Ono kad policija greškom raznese krivo parkirani Porsche vrijedan 150.000 eura

25.11.2016 u 13:53

Bionic
Reading

Mladić koji nije mogao naći parking na krivi je način naučio to kako će reagirati policija u Parizu kada je automobil čudno parkiran dulje vrijeme

Policija u Parizu raznijela je poklopac prtljažnika Porschea 911 nakon što je preko noći bio parkiran na stajalištu taksija s upaljena sva četiri pokazivača smjera. Vlasnik automobila nije mogao naći parking, a želio je u noćni klub pa je ostavio svoj Porsche na navedenom mjestu, parkiran izvan linija, cijelu noć, piše Le Parisien. Kad je bilo vrijeme da krene kući, shvatio je da je previše popio pa je uzeo taksi i otišao spavati.


Automobil je uočila policija, zabrinuta zbog bilo čega neobičnog nakon što su teroristički napadi u Francuskoj u posljednjih godinu i pol dana odnijeli preko dvije stotine života. Stoga su policajci pozvali pirotehničare koji su, sumnjajući da je riječ o automobilu bombi - raznijeli poklopac prtljažnika eksplozivom kako bi ga otvorili te vidjeli da Porsche nije opasan. Vlasnik je stigao do automobila nakon eksplozije te nije bio sretan zbog razvoja događaja, pišu francuski mediji.