samsung galaxy a50

Odabrati pametni telefon premium klase po pristupačnoj cijeni više nije zahtjevan posao

29.04.2019 u 08:54

Bionic
Reading

Nova generacija korisnika uložit će vrijeme za pronalazak informacija vezanih uz putovanje, destinaciju, uslugu koju žele koristiti ili proizvod koji ih zanima, a sve što im se nudi vrlo često mora imati opravdanje za cijenu. Tako ne čudi što, prije nego što donesu odluku o kupnji, korisnici usporede sve ponude i odaberu onu - najprivlačniju

Upravo novi pametni telefon Samsung Galaxy A50 donosi spoj vrhunskih tehnologija, naprednih značajki premium uređaja i pristupačne cijene, što ga razlikuje od ostalih pametnih telefona. Ovaj uređaj će zadovoljiti i one najzahtjevnije korisnike.

Zaslon za širi pogled u svijet

Nudeći vrhunske značajke kamere, dugotrajnu bateriju koja se brzo puni i Infinity-U zaslon, Galaxy A50 izvrstan je odabir za povezivanje sa svijetom. Njegov 6,4-inčni zaslon obuhvaća ovaj pametni telefon od ruba do ruba tako da je gotovo bez okvira. Uz FHD+ rezoluciju i sAMOLED boju, bez problema možete uroniti u svoje omiljene videozapise ili prijenose uživo.

Trostruka kamera za bilježenje trenutaka

Galaxy A50 također omogućuje fotografiranje i dijeljenje fotografija na revolucionaran način. S njegovom trostrukom kamerom i ultra širokim objektivom možete fotografirati svijet oko sebe bez ikakvih ograničenja. Glavna kamera od 25MP fotografira omogućit će vam fotografiranje živopisnih fotografija na jarkom dnevnom svjetlu. Ako pak poželite fotografirati u mračnim uvjetima, inovativni objektiv na Galaxy A50 omogućuje jasne fotografije otkrivanjem više svjetla.

Bez obzira fotografirate li hranu, kućnog ljubimca ili stvari koje volite, optimizator scene na Galaxy A50 to prepoznaje i poboljšava vašu fotografiju uz pomoć umjetne inteligencije. Tako dobivate optimalnu svjetlinu, zasićenost i sve što vam treba kako biste zabilježili stvarnost onakvom kakva vam je u pamćenju.

Skener otisaka prstiju i baterija koja traje

Galaxy A50 ima skener za očitavanje otiska prsta na zaslonu koji vam omogućuje otključavanje telefona bez promjene držanja. Baterija od 4000 mAh na ovom pametnom telefonu trajat će cijeli dan tako da možete bez problema provoditi vrijeme na svojim društvenim mrežama, dijeliti sadržaj ili igrati videoigre. Također, ovaj pametni uređaj dolazi u udobnom tankom dizajnu i glatkom zakrivljenom obliku, a dostupan je u četiri nove karakteristične boje: crnoj, bijeloj, plavoj i koraljnoj.

Ako tražite moćan uređaj koji može pratiti vaš svakodnevni život, ne sumnjamo da ćete Galaxy A50 biti vaš savršeni izbor – i to po pristupačnoj cijeni. Više informacija o Galaxy A50 možete saznati ovdje.