APLIKACIJA HEOS

Novi Denonovi zvučnici zasvirat će glazbu direktno s Deezera

17.09.2014 u 07:16

Bionic
Reading

Denon je u besplatnu aplikaciju Heos gradio TuneIN internet ugradio i glazbeni servis Deezer, što znači da u trenu možete pustiti pjesmu po želji na bilo koji Heos zvučnik iz različitih izvora

Podešavanje sustava traje nekoliko minuta. Zvučnicima je najlakše upravljati pomoću zasebne aplikacije, dostupne za iOS i Android.

U sustav su integrirani razni streaming servisi (Spotify, Pandora, Napster, Rhapsody, TuneIn...) a njime možete upravljati pomoću aplikacije na tri razine - putem postavki za svaku sobu (Rooms), postavki glazbe (Music) i postavki reprodukcije (Now playing).

Uz pomoć aplikacije sami birate hoće li ista pjesma svirati na svim zvučnicima ili će svaki zvučnik svirati drugu. Svi su zvučnici bežično usklađeni te sadrže tehnologije DSP za optimizaciju zvuka.


Osim s glazbenih servisa online, mogu reproducirati glazbu i s pametnih telefona, računala i NAS diskova spojenih na kućnu mrežu.

Zvučnici Heos dostupni su u bijeloj i crnoj boji.

Heos sustav sastoji se od tri zvučnika, koji se bežično spajaju na kućnu mrežu. U slučaju da imate problema s wi-fi mrežom, Denon nudi i uređaj Heos WiFi Extender, koji će povećati njezin doseg i pojačati signal za sve uređaje spojene na mrežu.

Heos 3 ima dvokanalno digitalno pojačalo i dvije zvučne jedinice, može se smjestiti horizontalno ili vertikalno te po želji montirati na zid. Zvučnik sadrži ulaz za USB i AUX.

Heos 5 je nešto veći zvučnik koji sadrži četiri pojačala iz D klase, dva visokotonca, dvije srednjetonske jedinice i pasivni bas. A tu je i diskretna ručka za prenošenje.

Heos 7 je najveći zvučnik iz serije, koji sadrži pet pojačala i metalni okvir. Nudi i izlaz za slušalice i subwoofer-out, kao i standardne AUX i USB ulaze.

Heos 3, Heos 5 i Heos 7 su raspoloživi od rujna po cijenama od 2280 kn za najmanji, 3040 kn za srednji te 4560 kn za najveći model.

Heos Denon