ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilike u IT sektoru, pogledajte što se nudi ovog tjedna

24.07.2020 u 14:23

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled oglasa u brzorastućem IT sektoru. Odaberite svojeg favorita i javite im se već danas

Tvrtka Ozon Media upravlja portalom Pauzom.hr i upravo ima otvoreno radno mjesto na poziciji Digital Designer. Od kandidata se očekuje dvije godine radnog iskustva te poznavanje rada u alatima kao što su InDesign, Illustator i Photoshop. Oglas je aktivan do 28. srpnja pa požurite!

Superius je tvrtka koja se bavi inovativnim softverskim rješenjima za male poduzetnike. Atmosfera za rad je kolegijalna, primanja natprosječna, a poslodavac osigurava balans između privatnog i poslovnog života. Trenutno posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, no već imaju planove za daljnja širenja. Iz tog razloga potreban im je i Senior React Developer s tri godine radnog iskustva. Tvrtka se nalazi u Puli, a poslodavac navodi i mogućnost povremenog rada od kuće.

Transcom WorldWide zapošljava VDI stručnjaka od kojeg se očekuje petogodišnje radno iskustvo, razumijevanje Agile Scruma i call centar tehnologije dok je poznavanje rada u alatu Jira prednost. Još informacija o potrebnim kvalifikacijama, ali i o uvjetima rada možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 3. kolovoza.

Tvrtka Maurer Electronics s lokacijom u Splitu traži Team Leada. Poslovanje tvrtke se odnosi na tailor-made rješenja po pitanju sigurnosti podataka i identiteta, bilo za građane, javni sektor ili biznise. Uz trogodišnje radno iskustvo očekuje se dobro poznavanje Scrum & Waterfall razvojne metodologije.

RAO je tvrtka iz Zagreba koja se bavi isključivo izradom software-a, a  specijalizirani su u izradi programskih rješenja za parking i sustava za prodaju ulaznica, te su njihova rješenja implementirana u većini gradova i parkova u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju Angluar developera kojem uz sve standardne uvjete omogućuju i rad od doma, fleksibilno radno vrijeme i korištenje ICT opreme za posao, ali i privatne svrhe.