NAKON ODGODE

Nova Motorola Razr kreće u prodaju, znamo i kad

23.01.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon što je puštanje u prodaju odgođeno zbog (navodno) velike potražnje poznato je kad će Motorolin preklopni mobitel Razr stići u trgovine

Reizdanje poznatog Motorolinog modela Razr bit će moguće prednaručiti u Sjedinjenim Državama od 26. siječnja, dok će se u izravnoj prodaji u toj državi naći od 6. veljače, po cijeni od 1.500 američkih dolara.

Naknadno će biti objavljeno kad će biti dostupan na drugim tržištima, na svakom od njih zasebno.

STIŽU USKORO

Tražite jeftin smartfon? Pobrojali smo atraktivne Androide koje bismo mogli susresti početkom ove godine

Pogledaj galeriju

Razr je trebao biti pušten u prodaju 26. prosinca, ali datum je pomaknut zbog, kako tvrde u Motoroli, velike potražnje.

Osim što izgledom podsjeća na izvorni Razr s početka dvijetisućitih, prednost mu je to što ga je moguće sklopiti u znatno lakše prenosiv uređaj. Ali, specifikacijama neće oduševiti zahtjevnije korisnike, naročito ne uz tako visoku cijenu.

Pogoni ga Qualcommov procesor Snapdragon 710, uz podršku šest gigabajta RAM-a. Usporedbe radi, top modeli koje se očekuje tijekom ove godine vjerojatno će stići s najnovijim Snapdragonom 865.

Također, novi Razr neće podržavati mreže 5G i bežično punjenje, nije otporan na vodu, a nema ni bateriju velikog kapaciteta.

A ne treba niti smetnuti s uma kako je tehnologija na kojoj počiva tek u povojima. Proći će neko vrijeme prije no što možemo biti sigurni u njenu pouzdanost, piše Business Insider.