TRŽIŠTE RADA

Nova godina, novi posao? Pogledajte što je u ponudi ovaj tjedan!

18.12.2023 u 13:37

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Datakom je tvrtka koja se bavi izradom i održavanjem telekomunikacijskih mreža, spajanjem ormara i spojnica (bakar i optika), patchom panela, povlačenjem kabelskih trasa i LAN instalacijom.

Trenutno su u potrazi za iskusnim Tehničarem za telekomunikacije (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude službeni automobil, mogućnost napredovanja i odličnu radnu atmosferu.

Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 22. prosinca.

Kako bi ostvarili cilj pozicioniranja u top listu vodećih IT hrvatskih tvrtki i nastavili rast na inozemnom tržištu, tvrtka Klising traži novog člana Tehničkog tima, na poziciji: Tehničar (m/ž).

Nude ti fleksibilnost u radu, mogućnost rasta plaće sukladno stjecanju novih znanja i vještina, nagrade za ostvarene radne rezultate, poticajnu radnu atmosferu, osobni i profesionalni rast i razvoj te druge pogodnosti.

Prijave primaju do 23. prosinca.

Enea je švedska tvrtka s više od pola stoljeća iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda i razvoju softverskih temelja za povezanije društvo.

Tvrtka je u potrazi za 'pojačanjem', odnosno osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Senior Software Engineer (m/ž).

Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, odlične kolege koji su uvijek tu za tebe, dodatne zdravstvene pogodnosti, teambuilding aktivnosti, božićnicu i regres.

Javi im se do 10. siječnja.

Želja ti je raditi s klijentima i uživaš u pružanju najbolje moguće usluge svom klijentu? Imaš li oko za detalje i zanima te posao u jednoj od vodećih IT kompanija?

Ako želiš postati dio tima koji podržava rast i razvoj svakog svog zaposlenika, ovo je savršena prilika za tebe! Pridruži se IBM Hrvatska timu na poziciji: Specijalist za podršku ključnim klijentima (m/ž).

Njihova ponuda uključuje hibridni model rada, dodatne dane godišnjeg odmora, stjecanje novih znanja i vještina, priznanja za ostvarene rezultate, sudjelovanje u sportskom programu… i koješta drugo!

Javi im se do 27. prosinca.

Neoinfo, informatička tvrtka s više od 17 godina iskustva u razvoju poslovnog softvera, koja odnedavno djeluje u sklopu međunarodne Printec Grupe, zapošljava Razvojnog inženjera (m/ž).

Nude ti rad u međunarodnom radnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost kontinuiranog učenja i razvoja na poslu te opuštenu i prijateljsku radnu atmosferu.

Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 24. prosinca.