Novo poglavlje dizajna i estetike

Neodoljivi hladnjaci koji će se u potpunosti stopiti sa svakim interijerom

16.09.2021 u 08:03

Bionic
Reading

Poznato je kako mnogi ljudi prilagođavaju dizajn interijera izgledu i bojama uređaja koje posjeduju. Zbog toga nam je česta praksa odabrati klasično dizajniran uređaj s primarnim fokusom na izgled, dok njegove funkcije dolaze u drugi plan. No, to od sada više ne mora biti tako

Došli su uređaji bez konkurencije, drugačiji od svih onih s kojima ste se mogli do sada susresti. Uređaji koji se dizajnom prilagođavaju svim ukusima i stilovima života, unoseći pritom revoluciju u interijer doma. Sve to, uz naravno, mnoge inovativne značajke i potpunu funkcionalnost.

Novo poglavlje dizajna i estetike

U svijetu brzih promjena, potreba i želja, a isto tako i trendova bitno je da ono što kupujemo odgovara dizajnom, praktičnošću i funkcionalnošću. Upravo to su segmenti koji diferenciraju nove Samsung Bespoke hladnjake od svih ostalih uređaja koje ste do sada upoznali. Ističu se novim, inovativnim Flex dizajnom zbog kojeg na temelju vašeg osobnog ukusa i stila možete prilagoditi dizajn uz odabir omiljene završne obrade, boje te materijala. Kuhinjski prostor postaje unikatan i elegantan uz jedinstvene nijanse boja panela poput nebesko plave, boje lavande, srebrne, bijele, crne i bež. Dok novu eru kućanskih uređaja predstavljaju izgled i funkcionalnost, individualnost i privlačan dizajn Bespoke hladnjaka zasigurno će unijeti i dozu jedinstvenosti i mnogobrojne trenutke uživanja u prostoru.

Namirnice će vam biti zahvalne

Interijer je jednako bitan kao i eksterijer. Upravo zbog toga Bespoke hladnjaci vlasnici su Optimal Fresh + tehnologije, pomoću koje se pretinci mogu organizirati u dvije zasebne zone s različitim temperaturama hlađenja, ovisno o hrani koja se unutra nalazi, osiguravajući dva puta dulju svježinu namirnica. Spremite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost. Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu izolaciju koja bez obzira na svoje tanje stijenke ne ugrožava energetsku učinkovitost. Upravo zbog tanjih stijenki stvara se više prostora u hladnjaku bez potrebe za dodatnim povećanjem vanjskih dimenzija hladnjaka. Također, moguće je po potrebi prenamijeniti hladnjak u zamrzivač i obrnuto te na najbolji mogući način iskoristiti dostupan prostor. Zbog toga ćete uvijek imati pregršt prostora za spremanje još više omiljenih namirnica.

Nikad lakša priprema obroka

Fleksibilna praktičnost i moćne performanse hlađenja osiguravaju stalnu svježinu namirnica pomoću inovativne Flex zone koja omogućuje odabir između pet opcija hlađenja. Posebni odjeljci uz koje možete lakše organizirati sadržaj hladnjaka čuvaju teksturu i okus namirnica optimalnim podešavanjem vlage uz Humidity Fresh + tehnologiju.

Samsung Bespoke unosi revoluciju u dizajnu, praktičnosti i organizaciji sadržaja u svojoj unutrašnjosti. Upravo zbog toga, uz fleksibilne ladice, pruža mogućnost apsolutno individualne organizacije te prilagođavanja unutrašnjosti ovisno o potrebama i željama.  Samsung Bespoke hladnjake moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.499 HRK. Dostupne promjenjive boje vrata uključuju sljedeće boje: nebesko plava, boja lavande, srebrna, bijela, crna i bež.

Više informacija o novim Samsung Bespoke hladnjacima možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/refrigerators/bespoke-refrigerator/.