SQL TUNEIN

Ne propustite jedinu regionalnu konferenciju o SQL Serveru

28.05.2014 u 07:01

Bionic
Reading

SQL TuneIN, jedinstvena konferencija u ovom dijelu Europe koja je posvećena Microsoftovom SQL Serveru, okupit će u Zagrebu po treći put stručnjake za SQL Server iz regije i svijeta

Organiziraju ju PASS Chapter i Učilište Algebra uz pokroviteljstvo Microsofta, Poslovne inteligencije, Spin informatice, Connect360 i Piasevoli analitike.


Bit će održana u zagrebačkom hotelu Aristos 2. i 3. lipnja. Očekuje se dolazak polaznika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske, Makedonije te Hrvatske.

Prvi dan zamišljen je kao predkonferencijski dan tijekom kojega polaznici mogu odabrati jedan od šest jednodnevnih seminara.

Drugog će dana sadržaj biti podijeljen u tri paralelna slijeda, čiji je cilj posjetiteljima dati što je više moguće tehničkog sadržaja uz mogućnost produktivne interakcije s predavačima jedan na jedan.

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji članovi su SQL Server World Premier League. Svoja će predavanja tako održati Denny Cherry (SAD), Lubor Kollar (SAD), Bob Beauchemin (SAD), Magi Naumova (Bugarska), Hugo Kornelis (Nizozemska), Tony Rogerson (UK) i drugi, dok popis domaćih predavača uključuje Tomislava Križana, Tomislava Piasevolija, Dejana Sarku, Matiju Laha i druge.

Prijave su otvorene do 31. svibnja do ponoći.

Više:SQL TuneIN