POPUSTI I POKLONI

Ne propustite fantastičnu HT-ovu ljetnu akciju!

28.06.2016 u 07:21

Bionic
Reading

Jedinstvena prilika u webshopu i T-centrima Hrvatskog Telekoma! Tijekom promotivne ljetne akcije možete dobiti dva Samsungova smartfona po cijeni jednog (i besplatni ručnik!), LG G5 s Cam Plusom i Lumiju 650 sa softverskim paketom Office 365!

Od ponedjeljka, 27. lipnja, u webshopu Hrvatskog Telekoma i T-centrima očekuju vas tri odlična pametna telefona po povoljnijim uvjetima i u paketu s atraktivnim poklonima.

Samsungovu perjanicu Galaxy S7 u webshopu Hrvatskog Telekoma možete nabaviti uz tarifu Imam sve po jednokratnoj cijeni od 1.858 kuna i 90 kuna mjesečne rate. Kao poklon ćete dobiti još jedan Samsungov mobitel - Galaxy J3 - i ručnik, koji će vam sigurno dobro doći kad se pođete osvježiti tijekom vrućih ljetnih dana.

O Galaxyju S7 puno se pisalo, pa vjerojatno znate sve što treba znati. Podsjetit ćemo da je riječ o mobitelu iznimno otpornom na prašinu i vodu, u koju ga možete uroniti do dubine od 1,5 metara.

Odlikuje ga i prva Dual Pixel kamera na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku, kao i leći s većim otvorom blende i većim pikselima, kamera nudi brže okidanje i preciznije automatsko fokusiranje.

Zaslon dijagonale 5,1 inča (12,9 centimetara) nudi značajku stalne uključenosti (Always On). Baterija se puni do maksimuma za 90 minuta, a kapacitet od 3.000 mAh omogućuje cjelodnevno korištenje mobilnog uređaja. Podržava SD kartice do čak 200 GB.

Galaxy J3 je 4G Android smartfon zaslona dijagonale pet inča (12,7 cm) i razlučivosti 540 puta 960 piksela.

Pogoni ga četverojezgreni procesor radnog takta 1,5 GHz, podržan s 1.536 MB RAM-a. Na raspolaganju su vam četiri GB memorije, koju karticom mikro SD možete pojačati s do 64 GB. Stražnja kamera opremljena je s osam, prednja s pet megapiksela. Mogu snimati video u HD rezoluciji.

Druga atrakcija u ponudi je fantastičan LG-ov smartfon G5, kojeg možete nabaviti uz tarifu Imam sve po jednokratnoj cijeni od 1.358 kn i uz 90 kn mjesečne rate.

G5 je prvi LG-ov modularni mobitel koji uz dodatke poput Cam Plusa možete preobraziti u digitalni fotoaparat, hi-fi player i druge uređaje. Ima IPS Quantum zaslon dijagonale 5,3 inča (13,4 cm) sa značajkom Always-on koja prikazuje vrijeme, datum i status baterije u svakom trenu, čak i kad je zaslon u sleep načinu rada.

Pogone ga Qualcommov procesor Snapdragon 820 te grafički procesor Adreno 530 i Hexagon DSP, podržani s četiri GB RAM-a.

Dvostruka stražnja kamera opremljena je sa 16 (standardna), odnosno osam (širokokutna) megapiksela, dok ih prednja nudi osam. Izmjenjiva baterija kapaciteta je 2.800 mAh.

U paketu s mobitelom stiže i LG Cam Plus, koristan dodatak koji će vaš pametni telefon preobraziti u klasični fotoaparat, sa zasebnim dugmetima za pokretanje kamere, zumiranje te snimanje fotografija i videozapisa. Cam Plus inače samostalno vrijedi oko 700 kn, tako da je ovo super prilika.

Treći dio HT-ove ponude je Windows Lumia 650, petinčni uređaj s OLED zaslonom razlučivosti 720p te Gorilla Glass pokrovom.

Srce mu čini Qualcommov Snapdragon 212 čip s četiri jezgre (radnog takta 1,3 GHz) uparen s gigabajtom radne memorije i 16 GB spremišnog prostora (uz microSD proširivost). Tu je još podrška za NFC, baterija od 2.000mAh, kao i kamerice od osam i pet MP.

Dostupna je uz tarifu Surfam i jednokratnu naknadu od 398 kuna, a na poklon ćete dobiti Microsoft Office 365 pa ćete moći pisati u Wordu, slagati prezentacije u Powerpointu, raditi troškovnike u Excel tablicama i koristiti sve prednosti koje nudi poznati Microsoftov softverski paket bilo kada i bilo gdje. Jedna licenca za korištenje ovih naprednih uredskih alata pomoću kojih ćete značajno podići produktivnost i dok ste u pokretu bit će besplatno vaša godinu dana od trenutka aktivacije.

Uz već navedeno nudi i napredne značajke poput mogućnosti istovremenog uređivanja dokumenata te videokonferencija pomoću aplikacije Skype for Business. Pa vi sad recite kako ured ne možete strpati u džep!