ROBOTIKA NOIR

Napravite sami svog retro robota

23.05.2015 u 08:37

Bionic
Reading

'Robotika Noir' radionica je na kojoj možete izrađivati robotička bića koja će biti inspirirana povijesnim periodom i kulturom nazvanom Noir te će se u elektronički kontekst utkati motivi iz istoimene kinematografije

Radionica će, pod vodstvom Vedrana Relje, biti održana 20. i 21. lipnja u Radioninom labu na adresi Kruge 48/2 u Zagrebu. Trajat će od 12 do 18 sati i može primiti maksimalno 12 polaznika.

Voditelj i polaznici će novim hibridnim elektroničkim bićima udahnuti 'tamne strane' ovog povijesnog perioda pokušavajući interpolirati zagonetnost, oniričnost i melodramatičnost u tehnologiju, ne izbjegavajući pri tome romantiziranost ili humor.


Radionica je podjednako namijenjena početnicima i naprednim polaznicima. Svakoj skupini bit će podijeljeni zadaci prema interesima.

Vedran Relja bavi se robotičkim inovacijama te izrađuje tehnička rješenja i umjetničke instalacije za brojne dizajnere i umjetnike, dijelove kazališne scenografije i rekvizite, dijelove za potrebe podešavanja i uređivanja automobila, elemenata namještaja po narudžbi i pomagala za osobe s posebnim potrebama.

Više informacija i prijava:Radiona