dugo iščekivan

Na WhatsApp bi zbilja mogao stići novi način rada

28.03.2019 u 07:31

Bionic
Reading

Dugo iščekivani dodatak u kojem uživaju korisnici brojnih društvenih mreža i aplikacija konačno bi mogao sletjeti i u najpopularniju aplikaciju za čavrljanje

Ako je vjerovati izvješću TechRadara, WhatsApp bi uskoro zbilja mogao dobiti noćni mod rada. Platforma za čavrljanje u vlasništvu Facebooka navodno već testira ovu značajku u sklopu najnovije beta verzije 2.19.82.

Facebook Messenger već ima noćni mod rada, što znači da je donekle i očekivano da kompanija novu kolor-šemu planira dovesti i u WhatsApp.

TEHNO SAVJETI

Ovih devet trikova za WhatsApp svakako morate znati

Pogledaj galeriju

Prema izvješću WABetaInfoa, WhatsApp je nedavno Google Playju predao novu nadogradnju koja sadrži noćni mod rada. Stranica također prenosi slike iz beta verzije programa na kojima se vidi noćna šema boja na glavnom ekranu, dok sučelje, nažalost na njima nije vidljivo.

Što je to noćni mod rada?

Noćni mod rada reducira korištenje piksela na ekranu, pogotovo kod AMOLED i OLED smartfona te pomaže smanjiti potrošnju baterije. Već ju koriste Twitter, Reddit, Telegram i Facebook Messenger. Datum dolaska ove značajke na WhatsApp, doduše, još nije poznat.