KONFERENCIJA

Na vrata vam kuca nova turistička sezona

19.02.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Konferencija o internetskom marketingu 'Weboo 100 posto Turizam' namijenjena je svima koji se bave turizmom, marketingom, prodajom, internetskim poslovanjem...

Dok su razmišljanja jednog prosječnog ljetnog turista još na zimskim odredištima i vrhovima planina, u nizinama na vrata turističkih djelatnika kuckaju pripreme za predsezonsko i sezonsko razdoblje za koje je potrebno biti spreman na vrijeme, dok još mnogi drijemaju.


Konferencija o internetskom marketingu Weboo 100 posto Turizam 13. ožujka u Zagrebu budi sve vas koji ste vezani uz turizam, marketing, prodaju, poduzetništvo, iznajmljivanje, web te internetsko poslovanje.

Sudjelujte aktivno u predavanjima stručnjaka koji u turizmu i turističkoj promociji koriste web kao alat za uspjeh, koji se vrlo uspješno služe internetskim vještinama za promociju turizma te ne nabrajaju svoja postignuća, već vas uče novim trendovima i koracima koje ćete savladati prije uspješne sezone i prije svoje konkurencije. Vaš prvi korak je prijava na konferenciju kao sudionika ili predavača ili izlagača ili pak sponzora.

U Weboo 100 posto Turizam svoje praktično znanje i ideje iz ove gospodarske djelatnosti za publiku implementiraju iskustvom potkovani predavači, od kojih navodimo neke od njih s njihovim temama izlaganja.

Predavanja i predavači

Dino Oreški - menadžer digitalnog marketinga koji u turističkim kampanjama bilježi svoje zlatne rezultate. Pomoći će vam u prodaji vašeg luksuznog smještaja putem digitalnih kanala uz neophodan online booking.

Damir Podhorski otključava vrata Rusije i dovodi bogatu klijentelu u vaš hotel, kamp, na seoski turizam, na jedrilicu ili u atraktivnu vilu. Vrijeme je da po zatvaranju Olimpijskih igara Rusi krenu put naše kontinentalne i priobalne Hrvatske!

Mateja Zbodulja provest će vas kroz implementaciju specijaliziranog tehnološkog rješenja koje je namijenjeno za poslovanje turističkih agencija. Konkurentnost uz XML integracije koje posjetitelju turističkog portala nude izbor najboljih cijena i najkvalitetnijih usluga.

Miroslav Varga nudi vam jeftine ili besplatne alate kojima pristupate bazama podataka koje se sastoje od zabilježenog online ponašanja vašeg potencijalnog gosta koji osobama iz prodaje i marketinga omogućavaju optimizirati ulaganja po oglasnom kanalu.

Drugog dana konferencije, 14. ožujka, educirajte se u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku iz područja promocije turizma; o najnovijim modelima te kako se njima služiti na najefikasniji način. Edukacije su po cijeni od samo 600 kn + PDV.

Natječaj Masterweb

Prijavite svoju web stranicu na natječaj Masterweb u kategoriji Najbolja web stranica u turizmu 2014 te ostvarite pravo na ekstra popust na kotizacije od samo 400 kn + PDV. Vlasnici i izvođači, prijavite svoju turističku web stranicu odmah, a najkasnije do 3. ožujka 2014. točno u podne kada zatvaramo prijave te naknadne nisu moguće.

Organizacijski sponzori konferencije: Web Marketing Akademija, Imperito, Meblo, Euroart93, Mario Radaković, Web::Edukacija, Zrinka Tolno, Marketing Odjel, Hypo centar, Znatko.

Medijski pokrovitelji: Monitor, tportal, Posao.hr, Alba, CISEx, Poslovni turizam, Idemvan.hr, Etalent.hr, InMeGo, Infotrend, Forum.hr, Zagrebonline.hr, EducirajMe.com, Profitiraj.hr, She.hr.

Regionalni medijski pokrovitelj: Netokracija.com.