OVOG PROLJEĆA

Na Nintendo Switch i Sony platforme stižu četiri mnogima omiljene Xbox igre

22.02.2024 u 11:17

Bionic
Reading

Xbox je najavio da četiri fanovima omiljene Xbox igre ovog proljeća stižu na Nintendo Switch i Sony platforme

Studiji koji su napravili te popularne igre oslonili su se na svoje iskustvo stvaranja igara za više platformi da bi svjetove koje su kreirali otvorili za još više igrača i zajednica:

  • Pentiment Obsidian Entertainmenta, jedinstvena, hvaljena i nagrađivana narativna pustolovna igra s upečatljivim vizualnim stilom inspiriranim samom poviješću, dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 22. veljače.
  • Hi-Fi RUSH, nagrađivana i omiljena akcijska igra temeljena na ritmu u kojoj se svijet sinkronizira s glazbom Tango Gameworks/Bethesda Softworks dolazi na PlayStation 5 19. ožujka u ponoć UTC, a prednarudžba je moguća unaprijed putem digitalnih kanala PlayStationa 5 22. veljače .
  • Grounded – također od Obsidian Entertainmenta – avantura preživljavanja s 20 milijuna igrača stiže na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 16. travnja. Cross play bit će podržan na Xboxu, PlayStationu, Nintendo Switchu i PC-ju.
  • Sea of Thieves, avanturistička igra od Rarea, stiže na PlayStation 5 30. travnja – i igrači PlayStationa 5 je od danas, 22. veljače, mogu dodati na listu želja. Nakon što je igra okupila strastvenu zajednicu od više od 35 milijuna igrača iz cijelog svijeta, podrška za cross play ​​za Xbox, PlayStation i PC omogućit će igračima da dožive epske gusarske avanture s prijateljima na više platformi.