HP 360°

Mark Gallagher iz Formule 1 dolazi u Zagreb

10.06.2015 u 17:01

Bionic
Reading

Kompanija Hewlett-Packard već sedmu godinu zaredom organizator je poslovno-tehnološke konferencije 'HP 360° - The New Style of Business', koja će ove godine biti održana 11. lipnja u Kongresnom centru Hypo Expo XXI u Zagrebu

Konferencija je posvećena HP-ovim aktualnostima i najnovijim proizvodima, koji tvrtkama i pojedincima omogućavaju veću produktivnost i konkurentnost. Vodeći domaći i inozemni tehnološki stručnjaci susrest će se u razmjeni znanja, iskustava, ključnih IT trendova i gospodarskih tema kroz predavanja i prezentacije, čiji sadržaji omogućavaju brže, kvalitetnije i konkuretnije poslovanje.

Pored direktora Hewlett-Packard Hrvatska, Borisa Bauka, prvi istaknuti govornik HP-ove konferencije je Martin Moser, HP CEE EG Chief Technologist i PreSales Director, koji zadnje četiri godine pozicionira i prezentira HP tehnologiju HP parnerima i klijentima. Martin Moser vođa je i kreator CEEI Presales tima, vlasnik je HP Presales Management zlatne licence, a njegova dvadesetogodišnja karijera uključuje različite tehničke i marketinške funkcije na Europskoj razini.

Hewlett-Packard prvi je tehnološki partner Formule 1, postavši vodeći pružatelj usluga F1 tima još od ranih devedesetih. Ovogodišnja HP-ova konferencija predstavlja i vodećeg motivacijskog govornika Formule 1, Marka Gallaghera, koji će svojom prezentacijom dokazati kako IT revolucija ne bi bila moguća bez HP-a kao partnera, koji je od prvoga dana tim Formule 1 vodio kroz transformaciju svih poslovnih informacija.

Svoja iskustva i rješenja prezentirat će i lokalni HP partneri Comping, Eurocomputer systems, Storm Computers i S&T Hrvatska te globalni partneri Intel, Microsoft, SAP, Veeam, Brocade i VMware.