NAJAVA

Leonard Brody gost Combisove konferencije

27.08.2013 u 18:06

Bionic
Reading

Sedma Combisova konferencija bit će održana 26. i 27. rujna u Šibeniku. Očekuje se više od 300 sudionika, s naglaskom na one iz regije. Bit će po prvi put predstavljeni neki od Combisovih projekata

Želeći inspirirati sudionike na usvajanje iskustava i znanja o konkretnim primjenama tehnologije uz pomoć kojih će unaprijediti svoje poslovanje i ostvariti poslovne prednosti, Combis je odabrao upravo primjenu ICT-a kao lajtmotiv konferencije.

Krovna je tema konferencije Primijeni ICT = Ostvari potencijale = Unaprijedi poslovanje. Fokus će biti na konkretnim rješenjima te na razmjeni iskustava svih sudionika Combis konferencije, vodećih stručnjaka hrvatske i regionalne ICT scene.

Mnogi korisnici Combisa iz Hrvatske i regije na konferenciji će prikazati rješenja koja su primijenili u svojim tvrtkama, s naglaskom na to kako su im ona pomogla u poslovanju. Bit će po prvi put predstavljeni neki od Combisovih projekata.

'Više nego ikad dosad, sedmom Combisovom konferencijom stavljamo naglasak na poslovanje korisnika, želeći prenijeti konkretna iskustva te podijeliti primjere dobre prakse sa svima onima koji primjenom ICT-a žele unaprijediti svoje poslovanje.

Nadamo se kako će primjeri uspješne primjene ICT tehnologije iz Hrvatske i regije potaknuti i inspirirati sudionike konferencije da razmotre kako tehnologijom mogu poboljšati poslovanje u svojim tvrtkama', izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica konferencije, najavljujući ovogodišnji susret.

Konferencija će biti otvorena plenarnim predavanjem gosta predavača Leonarda Brodyja, poduzetnika i ulagača kojeg zovu kontroverznim liderom novog svjetskog poretka. Brody će održati predavanje pod nazivom The Great Re:Write: This monumental shift in technology, business and human behavior, stavljajući naglasak na to što su nam donijele (i što nam još donose) temeljite promjene u načinima primjene tehnologije, načinu poslovanja te promjene ljudskog ponašanja kojima svjedočimo u ovom tisućljeću.

Očekuje se da će i ovogodišnju konferenciju posjetiti više od 300 sudionika, a u skladu s većim brojem i perspektivom daljnjih projekata koje Combis realizira u široj regiji kao sistem integrator, na konferenciju su pozvani i sudionici iz regije u znatno većem broju nego dosad.

Više informacija možete potražite na službenim stranicama Combisove konferencije