NOVI TEREN

Konferencija WinDays seli u Poreč

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 13.11.2015 09:18
  • Objavljeno 13.11.2015 u 09:18
WinDays

WinDays

Izvor: Promo fotografije / Autor: Microsoft Hrvatska

Nakon Opatije i Umaga, šesnaesto izdanje Microsoftove godišnje konferencije u Hrvatskoj bit će održano od 26. do 29. travnja po prvi puta u Poreču, uglavnom na otoku Sveti Nikola ispred tog istarskog gradića

Središnje mjesto održavanja 16. poslovno-tehnološke konferencije WinDays bit će Valamar Isabella Island Resort na otoku Sveti Nikola u neposrednoj blizini centra grada Poreča.

Brojni poslovni ljudi, IT stručnjaci i predstavnici državnih struktura imat će priliku sudjelovati na mnogim predavanjima i okruglim stolovima. Glavna svečanost konferencije ipak će biti održana na kopnu, u sportskoj dvorani Hotela Diamant.

Poslovni dio konferencije predviđen je za 26. i 27. travnja, dok će tehnološki biti održan od 27. do 29. travnja. Glavne teme obuhvatit će izazove s kojima se danas susreću vlade, poslovni ljudi, IT stručnjaci te pružiti rješenja i odgovore na pitanja problema kao što su razvoj ekonomije i konkurentnosti Hrvatske.


'Konferencija WinDays je tijekom posljednjih 15 godina održavanja stekla reputaciju konferencije koja najavljuje nove trendove i promjene u poslovanju i tehnologiji. I ove godine ćemo putem sadržaja dotaknuti najveće izazove regije i šire, a aktualnostima smo željeli dodati i osvježenje u vidu nove lokacije', rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica WinDays16 konferencije.

Rane prijave za konferenciju startaju idući tjedan i trajat će do 22. veljače 2016.

Više:WinDays

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!