NEVJEROJATNO

Kako završiti Fallout 3 a da nijednom ne poginete? Pitajte ovog lika!

12.04.2016 u 13:41

Bionic
Reading

Fallout 3, kao što vjerojatno znate, ne spada među najteže igre na planetu. Bez obzira na to, opasnost i smrt vrebaju iza svakog kuta. Nekim čudom, glavni junak ovog članka uspješno ih je nadvladao

Riječ je o Jonu iz skupine youtubera pod imenom Many a True Nerd. Pothvati nekih od njihovih članova obuhvaćaju prohod kroz Fallout 3 koji uključuje ubijanje apsolutno svega na što možete naići, završavanje Hitman: Blood Moneyja bez ijednog ubojstva i mnoge druge. Drugim riječima, ovakvo što samo je djelić njihove dobro uštimane rutine.

Uglavnom, Jon je prošao kroz originalni Fallout 3, kao i kroz apsolutno sve DLC-ove te igru uspješno priveo kraju a da nijednom nije poginuo i - što je najbolje od svega - bez korištenja ijednog paketića prve pomoći. Riječ je o takozvanom you only live once prohodu.

Za ovaj nevjerojatan pothvat trebalo mu je oko osam mjeseci upornog igranja, puno kave i nevjerojatna koncentracija. Ako nam ne vjerujete, bacite samo pogled na hightlighte njegovog prohoda kroz 'Broken Steel' DLC.

Fallout 3 'You only live once' prohod

Svaka čast. Sljedeći korak: završavanje Ikaruge bez ijednog primljenog pogotka!