TEHNO SAVJETI

Kako doznati je li vas netko blokirao na WhatsAppu? Pogledajte!

29.01.2020 u 06:39

Bionic
Reading

Ako ne želite da vas netko zove ili šalje neželjene fotografije i poruke putem WhatsAppa, najbolje je tu osobu blokirati. Ali, što ako netko vas blokira? Kako to možete otkriti? Doznajte!

Najkraće rečeno, nikad ne možete biti sto posto sigurni je li vas netko blokirao na WhatsAppu ako vam ta osoba to izravno ne priopći. Ali, ako provjerite redom stavke koje ćemo ovdje navesti moći ćete biti barem koliko-toliko sigurni jeste li na crnoj listi.

Za početak, provjerite kad je ta osoba zadnji put registrirana na WhatsAppu (last seen). Ako ju ne vidite, moguće je kako ste blokirani. Iako, također je moguće kako je ta osoba isključila tu značajku za svoj korisnički račun.

TEHNO PREGLED

Pogledajte neke od najjednostavnijih i najboljih nadzornih kamera u ponudi

Pogledaj galeriju

Potom provjerite njihovu profilnu fotografiju. Ako dugo nije promijenjena, a znate kako ta osoba ju inače često mijenja, to bi mogao biti znak kako ste u blokadi.

Pokušajte poslati poruku osobi za koju sumnjate da vas je blokirala. Ako se nikad ne pojavi više od jedne kvačice, prilično je sigurno kako ste blokirani.

Možete ju probati i nazvati. Ako poziv ne prođe, paf. Blokada.

Na kraju, pokušajte dodati tu osobu u grupu na WhatsAppu. Dobijete li poruku kako vam to nije dozvoljeno, gotovo sigurno ste blokirani, piše Business Insider.