DIGITALNO DOPISIVANJE

Više vremena za ispravke: WhatsApp je nadogradio još jednu popularnu značajku

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 09.08.2022 10:46
  • Objavljeno 09.08.2022 u 10:44
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Valentin Wolf / imageBROKER / Profimedia

Najnovija verzija Metine aplikacije za dopisivanje i pozive produljuje rok za brisanje nesretno poslanih poruka na čak dva dana

Ako ste u WhatsAppu slučajno poslali poruku krivoj osobi, a prošlo je više od sat vremena, ne brinite. Najnovija verzija aplikacije produljila je rok za brisanje nesretno poslanih sadržaja na dva dana. Za brisanje poruka na način da ih ne može vidjeti ni primioc, pritisnite dugo na poruku i birajte 'briši za sve'. Ako ju želite izbrisati samo s vašeg uređaja, birajte 'briši za mene'.

Prije nego što počnete brisati sve poruke u kojima ste se uspjeli osramotiti, morat ćete voditi računa o dvije stvari. Svi primatelji moraju imati najnoviju verziju WhatsAppa kako bi značajka radila, a ako ju nemaju, nećete dobiti informaciju je li poruka izbrisana ili ne, pojašnjava Verge.

Ovo je i dalje vrlo korisna značajka koja Meti daje priliku uhvatiti korak sa Appleovom popularnom uslugom iMessage koja još ne nudi mogućnost brisanja poruka te je usko vezana uz Appleov ekosustav.

Apple je, doduše, najavio da će na jesen izbaciti verziju koja daje mogućnost brisanja poruka te koja će, za razliku od Metine verzije, biti puno strožija - prozor za brisanje neželjenih sadržaja bit će svega dvije minute te će biti kompatibilan isključivo sa uređajima koji imaju najnoviju verziju sustava.