BLAGODATI DEEZERA

Istu glazbu slušajte na računalu, tabletu ili mobitelu

26.03.2014 u 16:16

Bionic
Reading

Servis za slušanje glazbe online ima katalog s preko 30 milijuna pjesama i 30 tisuća radiopostaja. Da biste došli do svojih omiljenih pjesama i izvođača, možete pokrenuti čitavu hrpu uređaja

Ako ste se uspješno registrirali na Deezer, glazbu možete slušati pomoću osobnog računala (može i Mac) - dovoljno je otvoriti web-preglednik (Chrome, Firefox, Internet Explorer ili Operu), utipkati www.deezer.com i pronaći ono što vam se sviđa.


Što se mobitela i prijenosnih uređaja za reprodukciju glazbe tiče, naći ćete ga na svim većim softverskim platformama.

Aplikacija za iOS podržava izdanja 3.0 i novija, pa ga možete koristiti na iPhoneu i iPodu Touch. Za Androide trebate imati izdanje 1.6 ili novije. Windows Phone vrtjet će ga u izdanjima sedam i osam, a dostupan je i vlasnicima Blackberryja

Glazbu putem Deezera možete slušati i iPadu i iPadu mini, Microsoftovom Surfaceu, raznoraznim uređajima s Androidom te Blackberryjevu PlayBooku.

Popis uređaja tu ne staje. Moći ćete ga pokrenuti i na Xboxu, nizu pametnih televizora (LG, Panasonic, Toshiba, Samsung, WD, Philips, NetRange...), uklopiti ga u sustav hi-fija (Sonos, Cabasse, Simple Audio, Philips, Big Jambox, Logitech Squeezbox) pa čak i u automobilu (BMW, Mini, uređaji Parrot).

Ako ne znate je li vaš uređaj kompatibilan, provjerite ovdje (pri dnu stranice). Unesite broj mobitela i dobit ćete odgovor SMS-om, zajedno s poveznicom koja će vas odvesti do stranice na kojoj možete preuzeti aplikaciju.