horizonti suvremenog developmenta

Infobipova konferencija Dev days i ove godine tematizira goruća pitanja programerske struke

23.03.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Što donosi Spring 5? Kako je NASA uvidjela vrijednost komunikacije, organizacijskog učenja i procjene rizika? Kako je uhvaćena u zamku grupnog mišljenja?

I ovog svibnja velika regionalna Dev Days konferencija u organizaciji pulskog Infobipa vodi vas novim horizontima suvremenog developmenta!

Na programu su predavanja Juergena Hoellera, suosnivača Springa te Gojka Adžića i Stephena Carvera, vodećih stručnjaka u području razvoja i isporuke softwarea, razvoja arhitekture te kriznog menadžmenta.

Što donosi Spring 5, najnovija generacija ovog frameworka? Koje su prednosti arhitektura građenih bez fizičkih servera? Možemo li na primjerima iz prošlosti sagledati budućnost razvoja softvera? Kako je NASA uvidjela vrijednost komunikacije, organizacijskog učenja i procjene rizika? Kako je uhvaćena u zamku grupnog mišljenja?

Pridružite nam se na Dev Days 2017 u Termama Tuhelj u subotu 13. svibnja i saznajte odgovore na ova i druga pitanja s kojima se susreću vodeći programeri i organizacije današnjice.

Program je ove godine otvoren i za izlaganja gostiju - programera koji su riješili neki problem na originalan način, ili imaju zanimljive projekte koje žele predstaviti developerskoj zajednici. Ako imate zanimljivu temu o kojoj želite govoriti, prijavite je već danas putem ove stranice ili se javite mailom na dev_days@infobip.com, navode iz Infobipa.

Sva izlaganja će biti na engleskom jeziku. Konferencija je lani okupila 300 programera iz regije.