PRIJAVE DO 8. LISTOPADA

Imate ideju za imerzivnu komunikaciju budućnosti? Prijavite se na HT-ov hackathon!

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 06.09.2017 09:19
  • Objavljeno 05.09.2017 u 20:15
Hack It 2016.

Hack It 2016.

Izvor: Hrvatski Telekom / Autor: Hrvatski Telekom

Osmislite zajedno s Hrvatskim Telekomom komunikaciju budućnosti - prijavite se na hackathon Hack it! od 5. rujna do 8. listopada

Hrvatski Telekom i hub:raum Deutsche Telekoma u suradnji s partnerima otvaraju prijave za svoj drugi hackathon Hack it!, 24-satni intenzivni rad za inovativne programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koji žele realizirati nova kreativna rješenja za suvremenu komunikaciju u digitalnom svijetu. 

Poseban partner Hack it!-a je Microsoft, čiji će stručnjaci biti mentori sudionicima, a na događaju će predstaviti i svoja različita tehnološka rješenja.

Ovogodišnji hackathon, zakazan za 28. i 29. listopada, osim prijavljenih timova ugostit će preko 130 stručnjaka, mentora te ostalih gostiju iz startup zajednice. 

Prijaviti se možete do nedjelje 8. listopada. Od prijavljenih se očekuje 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija uz pomoć vrhunskih stručnjaka.

Najbolje rješenje osvojit će nagradu u iznosu od 30 tisuća kuna, mogućnost realizacije svoje ideje u sklopu hub:raum startup akceleratora Deutsche Telekoma te druge nagrade partnera.

Hackathon Hack it! dio je šireg projekta STEM HUB Hrvatskog Telekoma, u suradnji s timom Core Communication Product Marketing EU iz Bonna i Zagreba. Partneri projekta su hub:raum Deutsche Telekoma, Microsoft, Combis, Samsung i tportal.hr.

Više: Hack it! 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!