Zapošljavanje

I usred ljeta zapošljavaju se IT stručnjaci. Evo koji se najviše traže

22.07.2019 u 15:38

Bionic
Reading

Pogledajte IT oglasi prema odabiru portala MojPosao

Greyp bikes d.o.o. je tvrtka posvećena dizajnu i izradi pametnih električnih bicikala, s ciljem pružanja iskustva ''savršene vožnje'' krajnjem korisniku. Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima, ne bježe od izazova i predano rade na stvaranju novih, kvalitetnih proizvoda. Ako se želiš pridružiti njihovoj misiji – mijenjanju svakodnevnog života nabolje – razveselit će te informacija da tvrtka zapošljava na sljedećim pozicijama: Backend Developer (m/ž), Android Developer (m/ž), Technical Software Team Lead (m/ž) i Frontend Developer (m/ž). Prijaviti se možeš do 19.kolovoza.

Život u tvrtki Q d.o.o. sve je samo nije dosadan! Svoje poslovanje izgradili su na čvrstim temeljima ideje o pronalasku odgovora na najizazovnija pitanja današnjice što doprinosi zanimljivosti svakodnevnih zadataka njihovih zaposlenika. Tvrtka je u aktivnoj potrazi za proaktivnim, motiviranim .NET Developerom (m/ž) koji će aktivno raditi na dizajniranju aplikacije i održavanju postojećih projekata te komunicirati s partnerima i klijentima. Pored raznolikosti projekata i opuštene atmosfere, na novom radnom mjestu očekuju te neograničene količine kave, sladoleda i grickalica, neformalna druženja i prilika za osobni i profesionalni razvoj. Javi im se do 1.kolovoza.

Deegloo je agencija za razvoj softvera i web i mobilnih rješenja za kreiranje praksi koje rezultiraju dugoročnim, zdravim i održivim proizvodima. Kompanija većinom zapošljava mlade, talentirane ljude, a svoj tim sada žele osnažiti pojačanjem na poziciji: Java Engineer (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje izradu backend rješenja za Javu i Spring Boot i rad s JUnit i Cucumber alatima. Tvrtka novom zaposleniku nudi stalan posao, okruženje koje dopušta i potiče promjenu pozicije unutar tvrtke, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu te mogućnost edukacije. Oglas ostaje aktivan do 26.srpnja.

Tvrtka Adacta vodeći je Microsoft Dynamics i Qlik partner te jedini Cornerstone partner u ovom dijelu Europe. Uz to, prepoznati su i po vlastitom softverskom rješenju specijaliziranom za industriju osiguranja (AdInsure). Tvrtka zapošljava Solution Architecta (m/ž) s najmanje pet godina radnog iskustva i odličnim analitičkim i prezentacijskim vještinama. Ako odgovaraš opisu i želiš raditi u uspješnoj, međunarodnoj kompaniji koja zapošljava 500 stručnih zaposlenika, prijavi se na oglas! Svoj životopis im pošalji do 29.srpnja i postani dijelom Adacta tima.

Vodeća su Drupal agencija u Hrvatskoj, isporučuju kompleksna web rješenja i online platforme za međunarodne klijente. Oni su WEB rješenja d.o.o. i trenutno zapošljavaju Frontend Web Developera (m/ž) s najmanje dvije godine radnog iskustva i dobrim razumijevanjem JavaScript-a i CSS procesora i metodologija. Zauzvrat ti nude rad u prijateljskom okruženju, dodatnu edukaciju, fleksibilno radno vrijeme i rad na daljinu, besplatan ručak i kavu… Ima toga još, u što se možeš i sam uvjeriti prijavom na oglas do 11. kolovoza.