NOSIVI NOVITETI

Huawei Watch GT 3 SE stigao je u Hrvatsku, baterija je posebna priča

25.11.2022 u 11:26

Bionic
Reading

Uređaj donosi nov dizajn i izdržljivu bateriju koja, prema proizvođaču, može izdržati čak dva tjedna rada

Huawei je lokalno predstavio najnoviji pametni sat Huawei Watch GT 3 SE. Kako kažu, Watch GT 3 SE pruža do 2 tjedna kontinuirane upotrebe i autonomije baterije, uz podržano brzo punjenje.

Smartwatch se spaja s najnovijim modelima Huawei pametnih telefona poput flagshipa Mate 50 Pro ili modelima nova 10 i nova 10 SE, ovaj pametni sat kompatibilan je s Android i iOS pametnim telefonima. Korisnici Huawei Watcha GT 3 SE također mogu dijeliti svoje rezultate vježbanja iz aplikacije Huawei Health (Zdravlje) na aplikaciji Strava.

Huawei Watch GT 3 SE sat korisnicima nudi više izbora u dizajnu sučelja na 1,43-inčnom AMOLED zaslonu u boji visoke razlučivosti od 466 x 466 i s 326 PPI i zaštitu u obliku Corning Gorilla Glassa. Watch GT 3 SE teži 35,6 g bez remena i ima ukupnu debljinu tijela sata od 11 mm. Sat dolazi u dvije boje, Graphite Black i Wilderness Green, s različitim brojčanicima. Osim već dostupnih tisuća tema za brojčanike sata, korisnici mogu koristiti OOTD i portretne fotografije za izradu jedinstvenih personaliziranih brojčanika.

Huawei Watch GT 3 SE Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei

Huawei Watch GT 3 SE podržava vodootpornost od 5 ATM koja zadovoljava standard ISO 22810:2010, što mu omogućuje rad na dubini do 50 metara u trajanju od 10 minuta. Zajedno s pet glavnih satelitskih sustava: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo i QZSS, sat koristi ugrađeni visokoprecizan GNSS pozicioni čip.

Watch GT 3 SE nudi više od 100+ sportskih načina rada, inteligentne planove trčanja i Huaweijev TruSport algoritam koji daje sportske procjene i prijedloge na temelju skupljenih podataka o vježbanju.

Huawei Watch GT 3 SE pruža praktično pametno iskustvo uparivanja pokrivajući razne životne scenarije, bili to telefonski pozivi, potraga za online informacijama, praćenje fitnesa ili nešto drugo. Sat podržava MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music i druge aplikacije, dok za poboljšanje učinkovitosti i zdravlja nudi TickTick Focus To-Do, Home Workouts i više.

Huawei Watch GT 3 SE dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.379 kuna.