NOSIVI UREĐAJI

Huawei je u Velikoj Gorici predstavio svoj novi pametni sat - Huawei Watch GT 2

05.11.2019 u 12:39

Bionic
Reading

Huawei je u sklopu posebne prezentacije održane u Oryx centru za sigurnu vožnju predstavio svoj najnoviji pametni sat, kao i još nekoliko interesantnih noviteta

Huawei je u sklopu specijalne prezentacije održane na poligonu Oryxovog Centra za sigurnu vožnju hrvatskom tržištu službeno predstavio novi Huawei Watch GT 2. U sklopu neobične demonstracije, prisutni mediji mogli su se provozati sa prvakom u rallyju Jurajem Šebaljem i uređaj isprobati iz prve ruke.

Ova poboljšana verzija Huaweijevog pametnog sata, Huawei Watch GT 2 ima nekolicinu zanimljivih značajki uključujući najbrži čip koji je Huawei ugradio u pametni sat (Kirin A1), kao i dugotrajnu bateriju koja može izdržati od tjedan do dva korištenja prije spajanja na punjač.

Trik je, očekivano, u samoj konstrukciji čipa koji je dizajniran za nisku potrošnju. Huawei se u slučaju novog sata oslanja na učinkovitost Pametnog algoritma za uštedu energije 2.0 koji se može prilagoditi svakodnevnim korisničkim navikama.

Još nekoliko noviteta

Od ostalih naprednih funkcija tu su Bluetooth pozivi i reprodukcija glazbe. Tijekom BT poziva korisnici mogu upućivati pozive jednostavnim spajanjem sata s Bluetoothom Huawei telefona ili aktiviranja Bluetootha glasom. Konačno, u izvanmrežnom načinu sviranja glazbe tu je i Huawei Music App koji služi za reprodukciju glazbe tijekom vježbanja.

Uz Huawei Watch GT 2 predstavljene su i nove bežične slušalice Huawei FreeBuds 3, kao i telefon Huawei Nova 5T, smartfonu srednje klase opremljenim trostrukim objektivom i velikim prednjim ekranom.

Huawei Watch GT 2 dostupan je po cijeni od 1.836 kuna

  • +5
Huawei Watch GT 2 predstavljanje Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina