GEJMING

Hrvatski gaming studio Today's Games potpisao ugovor s američkim izdavačem

18.06.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Hrvatsku će metroidvaniju izdati američki Freedom Games, kažu iz Today's Gamesa

Hrvatski gaming studio Today's Games, potpisao je ugovor s američkim izdavačem Freedom Games o zajedničkoj suradnji na razvoju i promociji igre Resetna na svjetskom tržištu

Resetna je najavljena na nedavnom Reboot Develop-u u Dubrovniku, a spada u žanr metroidvanije. Planirani datum izlaska igre na svjetsko tržište je siječanj 2025., a suradnja s Freedom Gamesom bit će ključna za to, navode iz Today's Gamesa.

'Today's Games smo osnovali kako bismo iz Hrvatske donosili igre svjetske razine. Sigurni smo da će uz takvog snažnog partnera, igra ostvariti svoj potencijal na američkom, europskom i drugim svjetskim tržištima. Suradnjom sa svjetski poznatim izdavačima slijedi uspješan primjer i drugih studija u Hrvatskoj te trudimo se pomicati percepciju Hrvatske kao izvor gaming inovacija i kvalitetnih igara na karti svijeta', rekao je Darijan Kosić, izvršni direktor tvrtke Today's Games.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Today's Games

Today's Games je osnovan početkom 2023. sa sjedištem u Zagrebu okuplja 11 veterana industrije koji stoje iza kultnih naslova kao što su SCUM, Serious Sam, League of Legends, Red Solstice i Talos Principle.