noviteti

HP Pro x2 612 G2 je prijenosnik za terence

08.03.2017 u 06:39

Bionic
Reading

HP je predstavio novo 2-u-1 računalo za komercijalnu upotrebu s nizom dodataka, kao i povezane prijenosne uređaje

Novi HP Pro x2 612 G2 namijenjen je prvenstveno poslovnim korisnicima koji često rade na terenu iz domena javne uprave, zdravstva i maloprodaje. Riječ je o odvojivom prijenosnom uređaju u dva dijela koji nudi više režima rada: za prezentacije, digitalni rukopis za pisanje bilješki, prikupljanje podataka... 

Između ostalog, dolazi s Intelovim procesorima sedme generacije, WLAN-om (i, izborno, WWAN-om), baterijom s podrškom za brzo punjenje koja bi trebala omogućiti do 11 sati autonomije. 

Uređaj ima magnetski pričvršćenu tipkovnicu Collaboration s posebnim tipkama za izravno vođenje konferencijskih poziva i konferencijskih videopoziva, olovku za pisanje HP Active Wacom Pen with App Launch i rasklopni stalak s rasponom od 165 stupnjeva te priključke USB-C i USB-A.

  • +7
HP Pro x2 612 G2 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/HP

Stražnji pokrov i SSD pogon moguće je ukloniti. Također, nudi ugrađeni čitač pametnih kartica i paket HP Client Security treće generacije , kao i dodatnu opciju čitača otisaka prstiju i tehnologije Near Field Communications (NFC). 

U HP-u kažu kako je dizajniran za životni vijek od tri do pet godina u tradicionalnom poslovnom okruženju te kako je prošao ispitivanja prema standardu MIL-STD na kapanje, prašinu, vlagu, promjene temperature i udarce. 

Među dodacima su rješenje za mobilno skeniranje s integriranim čitačem crtičnog koda (barkoda); futrola s remenom za ruku koji se okreće za 360 stupnjeva, naramenicom, i držačem olovke; dock za USB-C koji omogućuje povezivanje s više zaslona i uređaja te podrškom za Thunderbolt; rješenje Travel Hub koje omogućuje spajanje sa zaslonima i SUB uređajima izvan ureda pomoću jednog kabela... 

HP Pro x2 612 G2 je dostupan po početnoj cijeni od 7.249 kuna. Futrola košta 499 kn, dock 1.399 kn,  Travel Hub 799 kn, a rješenje za mobilno skeniranje 7.299 kn.